Для дітлахів ЛПЗ відбувся табір «Є контакт!»

Є контакт!
Є контакт!

8-12 серпня на території благодійного комплексу церкви «Фіміам» відбувся денний табір «Є контакт!» для дітей 8-11 років, організований працівниками ВОБФ «Переображення» та служителями місцевої церкви.

«Завдяки подібним програмам діти мають можливість змістовно проводити літні канікули, – розповідає директор табору Юрій Карплюк, – адже вони знайомляться з однолітками та розширюють світогляд. Віримо, що завдяки проведеному табору його учасники більше здружилися та відпочили».

Усі 65 дітлахів були активними учасниками програми табору: робили ранкову зарядку, відвідували лінійки, більше дізнавалися про Бога на уроках християнської етики, вчилися майструвати та співати на заняттях-студіях, а також реалізовувати свої фізичні здібності під час спортивних змагань на території спортивно-ігрового комплексу «ДоброДІЙ».

Після смачного обіду у дітей відбувалися екскурсії у луцький зоопарк, Волинський краєзнавчий музей, Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки, а ще вони гарно провели час на пікніку та у спортивно-оздоровчому комплексі «Адреналін-Сіті», де переглядали мультфільм, каталися на роликах та гралися у дитячо-ігровому центрі «Лімпопо».

Аби дійство запам’яталося на довше, кожен з дітей отримав подарунки від організаторів та місії «Сумка Самарянина».

Прес-служба ВОБФ «Переображення»
Олександр Самрук
Фото: Віта Турок
+38(0332)76-72-34
http://fond.lutsk.ua/