Креативний погляд на ґендер

З 27 по 29 серпня в м. Євпаторії відбудеться тренінг «Абетка рівних можливостей». Захід проводитиме Донецька громадська організація «Альянс» за підтримки Посольства Німеччини в Україні. Цей тренінг є першим етапом в реалізації проекту ДГО «Альянс» «Жінка у владі – теоретичні права та реальні можливості».

Тренінг для тренерів «Абетка рівних можливостей» розраховано на три дні, протягом якого учасники не тільки дізнаються про найважливіші аспекти розвитку гендерної рівності в Україні, але й навчаться проводити тренінги для молодіжної аудиторії за методикою, розробленою міжнародною організацією з Нідерландів «Loesje Int.»

Методика «Loesje» ставить собі за мету привернути увагу людей до соціально значущих проблем шляхом розповсюдження плакатів з короткими слоганами, підписаних ім’ям вигаданого персонажа «Loesje». Ці слогани несуть в собі креативність, позитивну критику, ідеї та думки на актуальні для суспільства теми. Плакати із слоганами розміщуються на вулицях міста. Таким чином, велика кількість людей, прочитавши слоган, замислюється над певними соціальними проблемами нашого суспільства.

Оволодівши цією методикою, учасники розроблять свої креативні слогани на тему гендерної рівності та розмістять їх на вулицях Євпаторії. Після чого впроваджуватимуть власні семінари по місцю свого перебування під назвою «Творча рівність».

До конкурсу на участь в тренінгу для тренерів запрошуються працівники організацій, що працюють з молоддю з південно-східних областей України. Перевага надаватиметься представникам бюджетних закладів, в т.ч. бібліотек. Щоб прийняти участь в конкурсі, будь ласка, заповніть анкету, що додається.

Участь у тренінгу безкоштовна, організатори покривають:

* проживання,
* харчування
* та кошти, витрачені на проїзд.

Більш детальну інформацію щодо участі в тренінгу можна дізнатися за тел.: 050 470 88 17 (Світлана Закревська) або можете написати нам на пошту alliancedon@gmail.com

Інформаційні партнери: телерадіокомпанія «Моріон» Євпаторія, громадська організація «Інститут розвитку креативних технологій та Мас-Медіа».

http://allianceua.org.ua/?p=987#more-987