Привітання СКУ з нагоди 20-ої річниці незалежності України

20 років тому, 24 серпня 1991 р., все світове українство з надзвичайним піднесенням сприйняло звістку про урочисте проголошення Акту незалежності України та створення самостійної Української держави, що здійснило споконвічне прагнення українців бути державним народом та одночасно засвідчило розпад тоталітарної радянської імперії.

Неоціненний Божий дар незалежності став торжеством над багатовіковим поневоленням, безпощадним нищенням усяких проявів українського національного духу, геноцидом та голодоморами, якими наші вороги хотіли упокорити Україну та утримувати її в довічному рабстві.

Світовий Конґрес Українців вітає ввесь український народ з 20-ою річницею незалежності України та вірить, що з Божою допомогою вона подолає теперішні кризи та стане цілком демократичною, українською та європейською державою.

“Світовий Конґрес Українців закликає ввесь український народ вірити в cвої сили та жертовно і віддано працювати для добра України, об`єднуючись навколо ідеї української державності,” – заявив президент Світового Конґресу Українців Евген Чолій.

 

Світовий Конґрес Українців

145 Evans Ave., #207
Toronto, ON
M8Z 5X8 Canada

Tel. (416) 323-3020
Fax (416) 323-3250
e-mail: congress@look.ca

website: www.ukrainianworldcongress.org