Запрошуємо стати волонтером Вишиванкового Фестивалю!

Перемикач мов

До найголовнішого свята країни залишається все менше і менше часу. Якщо ти хочеш стати безпосереднім учасником святкування двадцятої річниці незалежності України в Одесі, запрошуємо тебе та твоїх друзів стати волонтерами Вишиванкового фестивалю!

Ми раді запросити волонтерів як з Одеси, так і з інших міст України! Чекаємо на тебе 20 – 24 серпня на яскравому святі на півдні України!

ДЛЯ ТОГО, ЩОБ СТАТИ ВОЛОНТЕРОМ, ПОТРІБНО ЗАПОВНИТИ ОНЛАЙН ФОРМУ

Щоб було легше визначитися з тим, чим ти можеш допомогли фестивалю, пропонуємо наступний перелік: акція «Наша стрічка» – роздача гостям фестивалю синьо-жовтих стрічок, підняття 20-ти метрового Прапору України Потьомкінськими сходами, фотографування фестивалю, боді-арт (як художник чи як модель), технічне забезпечення фестивалю, варта фестивалю, організація «Вишиванкового ланцюгу», організація ярмарку народних майстрів, велопробіг та багато іншого (перелік в онлайн-формі волонтерів).

Бажаючих з інших міст, які згодні стати волонтерами, ми з радістю приймемо і поселимо в Одесі на час фестивалю! Також на всіх волонтерів чекають пам’ятні сюрпризи і відзнаки… і, звичайно, море позитивних емоцій, нових знайомств і досвіду!

Не забувайте вступати до групи, присвяченій Вишиванковому фестивалю

http://www.facebook.com/groups/202047913182608/?id=204842402903159&ref=notif&notif_t=group_activity

Контактні особи: 063 83 00 829 – Альона Снігур, координатор по роботі з волонтерами; 093 344 01 88 – Даша Рудик, робота з волонтерами.

Офіційна сторінка Фестивалю https://vishivankafest.wordpress.com

Захід проходить втретє в Одесі, організатором є ГО «Демократичний Альянс» спільно з патріотичною молоддю Одеси. Фестиваль є аполітичним.

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.