До уваги представників тих шкіл Луганської області, які мають свої веб-сайти!

Східноукраїнський центр громадських ініціатив (СЦГІ) запрошує завучів із навчально-виховної роботи або інших представників адміністрації школи, які координують роботу із функціонування шкільної веб-сторінки, до участі в одноденному семінарі «Як привабити благодійника за допомогою шкільного сайту».
Місце проведення – Луганський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти. Орієнтовне дата – 18 жовтня 2011 р.

Семінар проводиться з метою ознайомити представників адміністрації шкіл Луганської області із досвідом функціонування розділів для партнерів та благодійників на веб-сайтах шкіл США; ініціювати практику використання шкільних веб-сайтів задля залучення додаткових ресурсів.
Семінар надасть учасникам можливість:
– дізнатися про основні напрямки використання мережі Інтернет у фандрейзинговій діяльності шкіл США;
– відвідати веб-сторінки шкіл США та ознайомитися із їх структурою та дизайном, змістовим наповненням розділів для благодійників;
– обговорити успіхи та проблеми застосування в українських реаліях досвіду шкіл США із використання Інтернет для залучення додаткових ресурсів;
– проаналізувати Інтернет-сторінку своєї школи з точки зору користувача-потенційного благодійника;
– розробити для свого шкільного веб-сайту проект розділу для благодійників.
Кожен учасник семінару отримає посібник «Інтернет та нові можливості із залучення додаткових ресурсів для школи». За результатами семінару серед учасників буде організовано обласний Інтернет-конкурс «Краща розробка розділу для шкільного благодійника».

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі. Для участі необхідно заповнити реєстраційну анкету-заявку та надіслати її до 01 жовтня 2011 року на електронну адресу windowLUGschool@gmail.com або поштою на адресу: СЦГІ, 30-й квартал, б.2 кв. 14, м. Луганськ, 91005. В електронному вигляді анкету-заявку можна скачати за посиланням http://totalaction.org.ua/content/do-uvahy-predstavnykiv-tykh-shkil-luhanskoji-oblasti-jaki-majut-svoji-veb-sajty
Організатори забезпечують харчуванням (кава-брейк) під час заходу та роздатковими навчальними матеріалами, а також відшкодовують витрати на проїзд тих учасників, що представляють школи не обласного центру.

Семінар є частиною проекту “Інтернет-вікно для залучення ресурсів для школи”, який здійснюється за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

Контакти: менеджер проекту Олександра Хандрамай, тел. 050 88 55 890, керівник проекту Оксана Дрєпіна, тел. 050 923 41 17.