Етно-вечірка на Покрову!

14 жовтня 2011 р. · 19:00 – 22:00, Київ, пр. Московський 13-В, Underground music hall

Запрошуємо Вас на етно-вечірку на традиційне українське свято Покрови та Дня українського козацтва в Underground music hall

Раніше, саме з Покрови починалися у селах в Україні вечорниці, які тривали до Великодня – то ж давайте відновлювати разом забуті традиції!

Для вас у святковий вечір:

PoliКарп
Репертуар гурту PoliКарп, в основному, складається з народної музики Гуцульщини та Житомирського Полісся, але у власній, сучасній інтерпретації. Свою музику гурт визначає як етно-арт-рок і шукає ідей не лише у фольклорі – рокові, джазові інші сучасні ритми дозволяють створювати небанальну та яскраву музику.

ДримбаДаДзиґа
ДримбаДаДзиґа – це осучаснене та вдосконалене колективне бачення української пісенної спадщини під мотиви етно-року. Різність музичних смаків наштовхує учасників групи створювати новий саунд. Завдяки вдалому поєднанню протилежностей музика цього гурту набула справжньої самобутності.

Qamo Грядеши
Перші учасниці гурту – дві професійні вокалістки і фольклористки Евгенія і Світлана. З самого дитинства співали в дитячому фольклорному колективі “Яворина”, пізніше продовжили навчання в фольклорному ансамблі “Кралиця”.
Основу репертуару гурту складають пісні записані у фольклорних експедиціях, але з авторським аранжуванням. “Qamo Грядеши” – сучасний етно-колектив, який на якісному рівні відроджує українські традиції з їхніх автентичних джерел.

А також… майстер-клас з народних танців та запальне українське disco!

Рекомендований етнічний дрес-код.
Резервування столиків за тел.: +380 (44) 360 95 94.