Набір учасників на табір “Повстанська Ватра 2011 – УНІЖ”

Що: молодіжний табір-джамборі “Повстанська Ватра – 2011 – УНІЖ”
Де: Івано-Франківська область, Городенківський район.

Коли: 6-9 жовтня 2011 року
З 6 по 9 жовтня, на Івано-Франківщині, на березі річки Дністер, в околицях села Уніж, відбудеться молодіжний табір-джамборі “Повстанська Ватра 2011 – УНІЖ”, організатором якого є ВМГО “Молодіжний Націоналістичний Конгрес”. 

Уніж – це місце для спілкування та спільної праці людей різних інтересів та професійної спрямованості, яких об’єднує бажання побудувати сильну та багату Україну.
На «Повстанській ватрі» Тебе чекає: інтерактивні лекції та цікаві дискусії з відомими особистостями на різну тематику, починаючи від історії, мистецтва та закінчуючи політикою та бізнесом. А також: пейнтбол, туристичні змагання, спортивні ігри, вивчення народних та повстанських пісень і зустріч з ветераном УПА. Завершенням кожного дня буде цікава і весела ватра.

Станом на 9 вересня свою участь у якості гостей та лекторів “Повстанської ватри” підтвердили: народний депутат України Андрій Парубій, експерт Інституту Політичної Освіти Олександр Солонтай та директор Мистецької агенції «Наш Формат» Влад Кириченко!

Слово “джамборі” в перекладі з мови американських індіанців означає “збір усіх племен після довгої війни” чи “велика рада”. Табір-джамборі в сучасному розумінні означає: зліт, фестиваль, розваги і змагання, але з насиченішою, цікавішою,а головне – кориснішою програмою.

Останній термін подачі заявки на участь – 3 жовтня 2011 року.

Всі деталі на сайті http://mnk.org.ua/

Зустріч у ВКонтакте

Зустріч у FB

 

Інформаційна довідка:

УНІЖ – це територія колишнього колгоспу із залишками господарських споруд, які згодом, спільними зусиллями громадських активістів та волонтерів, мають перетворитись в клуб-конференцзал, спортцентр, бібліотеку, кампус, тобто місце – де будуть відбуватись вишкільні табори, навчальні семінари, відпочинково-трудові волонтерські заїзди. Все це має робитись руками приїжджих волонтерів і коштами Українського фонду. До Дністра 400 метрів. Навкруги – чудовий краєвид на Дністровський каньйон.
 

5 Comments

  1. Поспілкувався ще із кількома друзями.
    Висловлюю консолідовану думку/прохання до організаторів.
    Відведіть, будь-ласка, якийсь шматок території для участі так би мовити “сарших” людей.

    Пояснюю суть.

    “Старші люди” не зможуть бігати по скелях.
    Але вони із задоволенням поспівають, потанцюють, розкажуть цікаві історії із життя… та й чого там гріха таїти – самі послухають старих воїнів УПА.

    Передбачаю питання про алкоголь – отут всі рівні! Виганяти відразу за найменше порушення!
    Та ми й самі будемо суворо за тим слідкувати.

Comments are closed.