Покращення нашого життя вже сьогодні

Офіційні дані Державної служби статистики містять інформацію про те, що кожен п’ятий громадянин отримує сьогодні місячний дохід, менший за прожитковий мінімум (911 грн.), а кількість тих, кому грошей не вистачає навіть на їжу, за півроку зросла від 13,7% до 17,5% (дані КМІС). При цьому за даними ООН, за рік, що минув, реальні доходи українців знизилися в середньому на 10%. Разом з тим, активи 100 найбагатших українців, за різними оцінками, 2010 року зросли порівняно з попереднім роком на 20–30%, тобто до $80–90 млрд, що можна співставити із двома третинами ВВП. (Стопком)

Що ж. Покращення нашого життя вже сьогодні є абсолютно очевидним. А хто того не бачить, того слід відправити лікувати зір – у санаторій для короткозорих, де вже лікувалися і лікуються мерзопакосні корупційні урядовці попередніх урядів та інші хворі опозиціонери, націоналісти, тризубівці, патріоти тощо.

Також очевидним як Божий день є те, що Україна – для людей! І ми з вами знаємо цих людей!

Тільки чорною невдячністю генетично ущербного (українського) населення можна пояснити систематичне падіння рейтингу влади, яка так сильно піклується про добробут народу.

Адже у повноцінного населення сусідньої старшобратньої країни рейтинг нічим не кращих правителів зашкалює!