Пошук фахівців у сфері національної/громадської безпеки й антитерористичної діяльності

Cхідноукраїнський центр громадських ініціатив (СЦГІ) запрошує до співпраці експертів у сфері національної/громадської безпеки й антитерористичної діяльності для участі в проведенні громадської експертизи державної політики щодо формування переліків службової інформації та її впливу на доступ громадськості до генеральних планів міст України.

Громадська експертиза проводитиметься в рамках проекту «Через доступ до генеральних планів – до містобудування без корупції» (3-й етап). Зазначений проект спрямований на вирішення проблеми обмеження доступу громадськості до генеральних планів українських міст.

Вимоги до експертів, умови співпраці й анкета для подачі заявки знаходяться за адресою http://totalaction.org.ua/node/924

Документи приймаються до 17 вересня 2011 року.

Із питаннями, що стосуються оголошення, звертайтеся до керівника проекту «Через доступ до генеральних планів – до містобудування без корупції» (3-й етап)

Володимира Щербаченка

телефон: 067 640 94 40
e-mail: planmista@gmail.com
totalaction.org.ua

* * *
Проект «Через доступ до генеральних планів – до містобудування без корупції» Східноукраїнський центр громадських ініціатив реалізує за фінансової підтримки програми «Верховенство права» Міжнародного Фонду «Відродження»

 

1 Comment

  1. Цікава ініціатива. Було б добре, якби цей центр і надалі інформував громадськість про свою роботу – чи вдалося йому подолати опір влади у цьому напрямку.

Comments are closed.