Ринок “Привокзальний”: боротьба підприємців триває

В понеділок, 5 вересня з 10.00 розпочнеться пікетування підприємцями ринку “Привокзальний” Львівського міського управління внутрішніх справ (вул. Степана Бандери, 1).

Шукаючи справедливості, підприємці “Привокзального” і надалі блукають в лабіринтах чиновницького свавілля. Не знаходячи правди в судах різних рівнів, підприємці домагаються відкриття кримінальних справ на посадовців адміністрації ринку (ТзОВ “Привокзальний ринок”) за вчинені шахрайські оборудки з нерухомим майном.

Нагадаємо, адміністрація ринку в незаконний спосіб захопила торгові павільйони побудовані за кошти підприємців.

Безстроковий протест підприємців “Привокзального” триває в умовах тотальної брехні. На словах отримуючи усілякі обіцянки, на ділі підприємці стикаються з негласною, але явною підтримкою незаконних дій адміністрації ринку. Це стосується чинів з правоохоронних органів, міської ради, суддів.

Чи дотримає “слово офіцера” начальник міського управління міліції Станіслав Броневицький, яке він дав підприємцям ще під час страйку 6 травня 2011 року, чи матимуть реальне втілення публічні заяви міського голови Львова Андрія Садового щодо захисту підприємців, чи стануться істотні зрушення у виконанні законних вимог підприємців Привокзального ринку, стане відомо найближчим часом.

В разі ігнорування вимог підприємців, ними запланована ціла серія пікетувань:

  • 6 вересня – міської прокуратури,
  • 7 вересня – обласного управління внутрішніх справ,
  • 8 вересня – обласної прокуратури,
  • 9 вересня – облдержадміністрації.

Організатор пікету — Вільна профспілка “Ринок Привокзальний”.

­­

Контакти:

0677107479

Прес-відділ Громадянського руху “Відсіч”