В Харківських школах відкрито агітують за Партію Регіонів (+фото, відео)

До редакції Майдану надійшло відкрите звернення харків’янина, батька учня СШ № 108, в якому він описує погрози  в свій бік від депутата-регіонала Харківської міської ради Аббасова Ф.С. та наводить приклад незаконної агітації за ПР на території цієї школи.

Відкрите звернення до Прокуратури, міліції, Служби безпеки України

Відкрите звернення до Прокуратури, міліції, Служби безпеки України батька учня ХСШ № 108 у зв’язку зі свавіллям депутата Харківської міської ради Аббасова Ф.С.

Я, Черемський Костянтин Петрович, батько дитини, яка навчається у другому класі Харківської спеціалізованої школи № 108, прошу Прокуратуру, міліцію, Службу безпеки України перевірити законність дій депутата Харківської міської ради Аббасова Фазиля Севіндіковича, який у телефонній розмові зі мною з номера (067) 5787177 погрожував мені та моїй родині розправою. 06 вересня 2011 р. близько 15-00 мені зателефонував чоловік, який назвався депутатом Харківської міської ради Аббасовим Ф.С. У грубій формі  Аббасов Ф.С. ламаною російською мовою почав погрожувати мені фізичною розправою, звільненням з роботи, забороною моїй дитині навчатись у школі, а також наполягав на незаконності спілкування з ним державною мовою. Зокрема, Аббасов Ф.С. сказав, що я, будучи працівником міської лікарні, «працюю на нього, на муніціпалітет» і тому не маю права на інші, ніж він, політичні орієнтири. У разі спротиву мені загрожує негайне звільнення з посади лікаря-анестезіолога, яку я обіймаю в лікарні. Також він наголосив на тому, що моя дитина не закінчить школу і в неї не буде перспективи. В образливій формі Аббасов Ф.С. заборонив мені спілкуватись із ним українською мовою, звинувачуючи мене в тому, що я тим самим порушую «Закон про регіональні мови» (чи такий існує?).

Причиною подібних погроз можу вважати той факт, що я напередодні, 5 вересня 2011 р., близько 11-00, у коректній формі висловив зауваження працівнику приймальні депутата Аббасова Ф.С., розташованій у приміщенні Харківської спеціалізованої школи № 108, де навчається моя дитина, щодо незаконного розміщення логотипу організації Партії регіонів на фасадній табличці цієї школи, а також щодо відкритої партійної агітації в цьому навчальному закладі.

Прошу Прокуратуру, міліцію, Службу безпеки України також перевірити на предмет законності наявність партійної агітації на території ХСШ № 108, за адресою Харків, вул. Єлізарова, 67, зокрема: у зовнішній рекламі «Партії регіонів» на фасаді шкільної будівлі біля центрального входу, у функціонуванні приймальні Аббасова Ф.С. у стінах навчального закладу (всупереч Закону України «Про освіту»), словесній рекламі «Партії регіонів» під час проведення шкільних урочистостей.

У зв’язку з тим, що заява пролунала від посадової особи, я хвилююсь за життя своєї родини та за можливість подальшого навчання своєї дитини у ХСШ № 108. Я також стурбований тим, що «Партія регіонів», володіючи приймальнею в навчальному закладі, може мати вільний доступ до конфіденційної інформації (адреса, засоби зв’язку, відомості про склад родини, місце роботи, ідентифікаційний код тощо), яка подається при вступі дитини до школи в обов’язковому порядку.

Черемський К.П.,

житель Ленінського р-ну м. Харкова, безпартійний

тел.: (063) 2387014

httpv://www.youtube.com/watch?v=CPLVN4jEJ64

About Дмитро Пилипець 250 Articles
Громадський активіст

1 Comment

  1. Партія регіонів – тоталітарна організація фашистського спрямування. Вони нездатні діяти інакше. Їх мета – поставити під свій котроль всіх і все. Ніякого відношення до демократії це не має. Їм немає місця у XXI сторіччі. Це публіка минулого. Вони назавжди спізнилися.

Comments are closed.