Відкриття благодійного комплексу «Фіміам»

23 вересня о 14 годині за адресою: м. Луцьк, вул. Станіславського, 15а, відбулася прес-конференція представників церкви «Фіміам» та Волинського обласного благодійного фонду «Переображення», на якій анонсували програму відкриття приміщення благодійного комплексу Релігійної громади церкви євангельських християн-баптистів «Фіміам»:

Святкові заходи відбудуться у неділю, 25 вересня, в районі ЛПЗ за адресою: вул. Станіславського, 15а. Програмою дійства о 10.30 передбачено врочисте богослужіння за участю членів церкви, її гостей та представників влади, благодійний обід, а також ігри, змагання, конкурси для дітей і дорослих.

На завершення свята о 18 годині відбудеться концерт Олега Майовського – відомого виконавця, поета і композитора понад 300 пісень, хорових композицій та музики до кінофільмів, твори якого виконують зірки сучасної української естради: Алла Григорян, Ігор Рудий, Оксана Пекун, Володимир Вермінський, Катя Бужинська, Дмитро Клімашенко, Марина Одольська, Сергій Манек, Ані Лорак, Віктор Павлік, Тіна Кароль, Олександр Пономарьов та інші. Зібрані на благодійному концерті кошти будуть направлені на роботу з бездомними, якими опікуються працівники і волонтери церкви «Фіміам» та фонду «Переображення».

У прес-конференції взяли участь:
•    Миронюк Павло Григорович – старший пастор церкви «Фіміам»;
•    Ляснік Віталій Миколайович – заступник голови ВОБФ «Переображення»;
•    Гопанчук Сергій Олександрович – директор луцької приватної спеціалізованої загальноосвітньої школи I-III ступенів «Скарбниця мудрості»;
•    Самрук Олександр Федорович – керівник прес-служби церкви «Фіміам».

Під час прес-конференції представники ЗМІ у форматі прес-кафе дізналися про історію церкви, напрямки її служінь, діяльність фонду «Переображення», роботу церковної Маленької школи «Зірочка» і луцької приватної спеціалізованої загальноосвітньої школи I-III ступенів «Скарбниця мудрості». Зустріч завершилася оглядом приміщення благодійного комплексу церкви «Фіміам» та сучасного спортивно-ігрового комплексу «ДоброДІЙ», збудованого за сприяння релігійної громади.

Для довідок: Релігійна громада церкви «Фіміам» зареєстрована 27.02.1997 року, щонеділі її богослужіння відвідує понад 500 людей. Служителі церкви утворили благодійний фонд «Переображення», спільно з яким реалізовують соціальні і благодійні проекти та організовують програми для дітей, підлітків, молоді, подружніх пар, алко-, наркозалежних, неповносправних, ув’язнених та бездомних.

Олександр Самрук
керівник прес-служби
церкви «Фіміам»
Тел.: (0332) 767234