28 жовтня у Донецьку відбудеться нищення останніх прав громадян. Прийдіть, та підтримайте свободу святкування Дня Незалежності!

28 жовтня у Донецьку відбудеться нищення останніх прав громадян. Прийдіть, та підтримайте!
До уваги політичних партій, громадських організацій, журналістів, ЗМІ, громадян!!!!
28 жовтня о 9год 00хв. в Донецькому апеляційному адміністративному суді (бульвар Шевченка, 26, головуючий суддя Карпушова) відбудеться друге засідання з оскарження Марією Олійник Голова Донецької ОО КУН та Олександром Гевелєвим “Громадянська Позиція” скандальної Постанови судді Тарасенка Донецького окружного адміністративного суду з заборони усіх святкових заходів до 20 річниці Незалежності України в м. Донецьку. Апеляційний суд ДУЖЕ налаштований на те, щоб прийняти протизаконне судове рішення. Але, апелянти відстоюють свою позицію рішуче, в рамках чинного законодавства України, та налаштовані на задоволення апеляційної скарги!
Приходьте! Чекаємо на Вашу підтримку
Нічну ПОстанову Судді Тарасенка та Апеляу\цію Додаємо!
ОУН стала на захист голови Донецького КУН

20 жовтня 2011 року у Ворошиловському районному суді м. Донецька було завершено розгляд справи про адміністративне правопорушення відносно Марії Олійник за проведення святкових заходів 24 серпня 2011 року до 20 річниці Незалежності України. У ході судової справи неодноразово порушувалися норми чинного законодавства та чинився тиск на обвинувачену у формі відсутності офіційних повісток до суду та примусового приводу, ведення судових матеріалів російською мовою тощо. Суд виніс рішення про накладання штрафу у розмірі 340 гривень.

«Ситуація, яка має місце у Донецьку, не повинна пройти поза увагою української громадськості. Вперше в історії незалежної України виносять вирок за святкування цієї незалежності, до того ж – у рідному місті Президента», – коментує Голова Організації українських Націоналістів (бандерівців) Стефан Романів.

«Не варто думати, що це – адміністративна справа: вона наскрізь політична, її метою є випробувати українських патріотів на здатність до самозахисту та боротьби за свої права та інтереси нації. Залишити без відповіді репресії влади у Донецьку – розв’язати їй руки для подальшого наступу на державність, право на рідну мову та свободу зібрань.

ОУН (б) закликає домогтися справедливості, скасувати вирок щодо Марії Олійник та провести незалежне розслідування щодо зловживання своїми обов’язками з боку суддів Тарасенка та Бухтіярової».

Марія Олійник

Репресії в Україні – новітній етноцид(список посил…http://sicheslavschina.blogspot.com/2011/09/blog-post_15.html