Акція “Геть щурів з влади” в Сумах

Сумська організація «Чорного комітету» в п’ятницю, 28 жовтня, пікетувала будівлю облради на площі Незалежності, 2. Пікетники протестували проти розкрадання бюджету чиновниками і величезних витрат на державний апарат. У анонсах, розісланих напередодні акції в місцеві ЗМІ, активісти комітету назвали Сумську облраду “крисячою”.

ЧорКом планував закидати будівлю іграшковими щурами. Проте реалізувати цей намір не удалося із-за неофіційного “запобігання” сумською міліцією. “Майор міліції заявив, що якщо ми кидатимемо щурів, то нас затримають за дрібне хуліганство”, – заявив представник “Чорного комітету” Олександр Лазаренко.

Тому молоді активісти «Комітету» обмежилися розгортанням гасла “Геть щурів з влади!” та передали щурів посиленому загону ДСО, що охороняли будівлю облради. Також було анонсовано акцію 3 листопада за відставку Верховної Ради та Президента України.

Олександр Лазаренко пообіцяв, що наступні акції комітету в Сумах будуть масштабнішими.

1 Comment

  1. Ребята, помогите выйти на организаторов акции. Меня интересует, что будут делать с крысами после акции. Это декоративные крысы. Они должны содержаться в домашних условиях и не выживут если их взять и просто отпустить. Мы готовы забрать животных.

Comments are closed.