Конкурс серед громадських журналістів

Проект «Інформаційний простір Херсонщини – місток до громадянського суспільства» оголошує конкурс серед громадських журналістів Херсонської області.

Переможці будуть визначені у наступних номінаціях:
Краща інсайдерська інформація
Кращий блог публічної особи
Блог, що найчастіше цитується
Кращий блог журналістських розслідувань
Блог із власним обличчям
Репортаж зсередини події
Майстер слова
Портрет одного міста

Конкурс триватиме з 10 жовтня до 20 листопада.
Спеціальна комісія визначить переможців до 1 грудня.
Оголошення результатів конкурсу та нагородження переможців відбудеться під час підсумкової прес-конференції проекту «Інформаційний простір Херсонщини – місток до громадянського суспільства».
Для участі у конкурсі потрібно адресу блогу/мікроблогу/профілю(сторінки) у соцмережі, що номінується, повідомити у коментарі до оголошення про конкурс на сторінці проекту у Фейсбуці або надіслати її на електронну скриньку head @spc.ks.ua.
Номінувати можна як власний ресурс, так і блог/мікроблог/профіль/сторінку іншої особи.
Члени конкурсної комісії також можуть номінувати учасників.

Усі роботи, що братимуть участь у конкурсі, будуть розміщені на сторінці проекту у Фейсбуці. Заохочуємо усіх бажаючих висловлювати свої оцінки та коментарі щодо номінантів. Члени конкурсної комісії братимуть їх до уваги при визначенні переможців.

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.