Литвин хоче, щоби про парл. піаністів говорили на Ґенасамблеї ООН

Як сповіщалось, до Голови Верховної Ради України пана В. Литвина було направлене звернення 686 громадян України з пропозицією номінувати Верховну Раду України на включення її, а також окремих народних депутатів, до Книги рекордів Ґіннеса у номінаціях “Парламент, члени якого проголосували за найбільшу кількість відсутніх колег протягом одного голосування” та “Парламентар, який проголосував за найбільшу кількість відсутніх колег протягом одного голосування”.

Ось відповідь пана В. Литвина на те звернення.

Ця відповідь  приємно вразила нас тим, що традиції доброго гумору, притаманного попередникам пана Литвина на високій посаді Голови Верховної Ради України збережені і творчо розвинені. Приємно вразила скромність пана Голови, який побоюється, що підтримавши нашу ініціативу, буде звинувачений у нескромності, а навіть і у проявах манії величі. Одначе згадка про високу трибуну Ґенеральної Асамблеї ООН показова. Мабуть і дійсно треба, аби про скромних українських парламентських піаністів згадали б (незлим, тихим словом) і з тієї високої трибуни. Опісля цього можна й до Книги рекордів Ґіннеса. Тоді буде скромно.

Згадка про “гумористичний витвір австралійських аборигенів” (цікаво, чому не тубільців?),– бумеранг,– не відразу, але викликала враження “гумористичної погрози”.

А словосполучення “питань, що становлять для Вас суспільний інтерес”,– просто вбило, як Пукач Ґонґадзе! Схоже, що довготривале, брутальне та зухвале іґнорування вимог Конституції України народними депутатами України не становить для пана Голови ВРУ суспільного інтересу. Треба так розуміти, що пан Литвин вважає цю ганебну практику “нормой жизні”, або ті, хто насправді керують роботою Верховної Ради України “по-товаріщєскі” порадили “думать імєнно так і нікак іначє!”.

Проперти питання про українських парламентських піаністів, яких у народі з презирством звуть то “кнопкодавами”, то “тушками”, то “оркестром віртуозів під керівництвом дирегента Чєчєтова”,  на трибуну Ґєнеральної Асамблеї ООН важко. Але нинішній режим, вірним слугою якого є пан В. Литвин робить все можливе, аби і для світової спільноти дотримання вимог Конституції України стало суспільно важливим питанням.

Віктор Гарбар.

ПС.  А власне про серйозних людей в книзі Ґіннеса. Це вже офіційний рекорд!

httpv://www.youtube.com/watch?v=su9nmoVVLgk

А чим це гірше?

httpv://www.youtube.com/watch?v=rovWKyYVFys

ПС2. Ну що ж. Готуємо подання на Ґіннеса!

1 Comment

  1. У всьому винен Литвин. Треба лише поставити підпис про введення системи голосування, впровадженої Яценюком.

Comments are closed.