Підприємці Красного Луча познайомилися з проектом «Твій місцевий депутат»

«Стукайте і Вам відкриють», – під таким девізом 9 жовтня, в Красному Лучі відбулася презентація проекту «Твій місцевий депутат», на якій були представлені цілі, завдання і принципи роботи інтернет-ресурсу dep.lg.ua.
Зараз на сайті представлені Луганська обласна, Луганська міська, Алчевська міська, Рубіжанська міська, Олександрівська міська, Сватівська міська та районна ради, Денежниківска сільська рада (Новоайдарський район). На сайті dep.lg.ua можна подивитися «особисту справу» кожного депутата, графік прийому, контакти, фотографії, матеріали сесій та актуальні новини.
«Зараз на сайті немає депутатів Вашого місцевої ради, – звернулася адміністратор сайту Олександра Хандрамай до підприємців. – Але у Вас є прекрасна можливість ініціювати розміщення ради на dep.lg.ua. Також Ви завжди можете прокоментувати діяльність депутатів обласної ради обраних від Вашого округу».
«Зараз на сайті більше 350 відгуків, статистика говорить про те, що більша частина з них негативні. Але варто відзначити, що саме завдяки конструктивної критці були досягнуті позитивні результати. Наприклад, після коментарю про відсутність переходу до дитячого садка ця проблема вирішилася в кілька днів», – поділилася досвідом Наталя Кузовєніна, депутат Сватівськї міської ради.
З моменту появи веб-сайту кількість рад на ньому зросла вдвічі. Також спостерігається позитивна тенденція щодо зростання відвідуваності. Нагадаємо, що участь у проекті беруть більше 4000 депутатів різних рівнів зі всієї України.

Підтримка проекту «Твій місцевий депутат: Луганська область» здійснюється Фондом Східна Європа в рамках програми «Твій місцевий депутат: моніторинг діяльності депутатів місцевих рад в Україну», яка є спільною ініціативою Фонду Східна Європа та Черкаської обласної організації Комітету виборців України і виконується за фінансової підтримки Фонду демократії ООН (UNDEF) та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Прес-центр Східноукраїнського центру громадських ініціатив – www.totalaction.org.ua
Контакти для довідок – Олександра Хандрамай – 050-885-58-90.