Розпочато збір інформації для створення довідника правозахисних організацій України

Мережа активістів правозахисного руху Human Rights activists in action та Правозахисний центр «Поступ» почали роботу по створенню першого довідника правозахисних організацій України. Ця робота потребує перелік живої інформації відносно Вашої організації – актуальні номери телефонів та електронних поштових скриньок, напрямків діяльності та Ваших потреб.

Довідник стане у нагоді для популяризації правозахисного руху та допоможе організаціям у пошуку партнерів у своєму регіоні та по всій території України. Молоді правозахисники будуть мати можливість дізнатися про організації, що існують поряд з ними та приєднатися до роботи організацій.

Цей довідник також буде допоміжним у роботі правозахисних приймалень, у якому Ваші клієнти зможуть дізнатися про напрямки роботи та розташування Вашого офісу чи актуальної електроної пошти, за якої можна звернутися по допомогу. Також довідник буде допоміжним інструментом при організації громадських кампаній на захист прав людини, покращить консолідацію правозахисної спільноти, дозволить швидко знайти контакту інформацію тієї чи іншої організації.

Крок до цього вже зроблено – створена Соціальна мережа активістів-правозахисників – Human Rights activists in action, яка є вільним простором для обговорення актуальних проблем правозахисту.

Довідник буде видано у друкованому вигляді та доступний у pdf форматі для Вашого сайту та сайтів Ваших партнерів,  також Вашу організацію буде легко знайти у он-лайн довіднику мережі Human Rights activists in action.

Реєструйте свою організацію  заповнюючи Анкету, що знаходиться у додатку за цим посиланням http://hr-activists.net/events/rozpochato-zb-r-nformats-dlya-stvorennya-dov-dnika-pravozakhisnikh-organ-zats-i-ukra-ni. Заповнену анкету слід надіслати на електронну адресу dovidnik.hr@gmail.com.

Діємо разом на захист прав людини!

            При виникненні питань звертайтесь за адресою andvoretskaya@gmail.com або за телефоном +380500556773 – Олександра Дворецька.