Школи Луганської області навчаться приваблювати благодійника за допомогою свого сайту

Усе більше українських навчальних закладів приходять до висновку, що власний сайт їм дуже потрібен. Але як школа може використати свій веб-сегмент і для залучення позабюджетних коштів? Наскільки важливо розміщувати саме на сайті інформацію про взаємодію школи із бізнес-сектором та громадою? На ці та багато інших важливих для розвитку школи питань дадуть відповідь тренери Східноукраїнського центру громадських ініціатив (СЦГІ) під час семінару для шкіл Луганщини «Як привабити благодійника за допомогою шкільного сайту», який відбудеться 21 жовтня 2011 року на базі Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.
Учасниками заходу стануть 15 завучів із навчально-виховної роботи та вчителів інформатики шкіл Луганської області, що координують функціонування шкільного веб-сайту.
Семінар є частиною проекту “Інтернет-вікно для залучення ресурсів для школи”, який реалізується за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.
Мета семінару: ознайомити учасників із досвідом функціонування розділів для партнерів та благодійників на веб-сайтах шкіл США; ініціювати практику використання шкільних інтернет-представництв задля залучення додаткових ресурсів.
Під час цього освітнього заходу учасники розглянуть такі питання: основні напрямки використання мережі інтернет у фандрейзинговій діяльності шкіл США; структура, дизайн, змістове наповнення розділів для благодійників на веб-сторінках шкіл США; успіхи та проблеми застосування в українських реаліях досвіду шкіл США із використання інтернет для залучення додаткових ресурсів; створення проекту розділу для благодійників для свого шкільного веб-сайту.
Кожен учасник семінару отримає екземпляр посібника «Інтернет та нові можливості із залучення додаткових ресурсів для школи», що вийшов у світ у рамках проекту.
За результатами семінару серед учасників буде організовано обласний інтернет-конкурс «Краща розробка розділу для шкільного благодійника».
Більше про проект:  http://totalaction.org.ua/content/shkilne-internet-vikno-dlja-zaluchennja-resursiv Додаткову інформацію можна отримати за тел. (050) 92 34 117, e-mail: windowlugschool@gmail.com
Контактна особа: Оксана Дрєпіна.