Тут вам не Каліфорнія, бл…! – Вся правда про 2+2

Український журналіст Сергій Лєщенко провів нове журналістське дослідження. Поряд з найбільш актуальними і значущими темами в нашому суспільстві: Межигірья і кортежи президента, довгий час була невисвітлена ще одна не менш значима тема. Скільки буде 2+2? Адже Україна яка йде в Європу, довгий час була позбавлена можливості відповісти на це питання. І це не дивлячись на те, що кожний рік сотні мільйонів гривень витрачаються на дослідження цього питання. В Європі кожний чиновник чітко знає скільки буде 2+2 і він за це несе відповідальність. Сергій Лєщенко керуючись законом про Доступ до публічної інформації, запитав в українських політиків, що вони знають про 2+2.

Янукович (персонаж Сімпсонів): Ви знаєте, я б не хотів коментувати це питання, щоб це не вважалося тиском. Однак я впевнений наш незалежний суд розбереться в цьому і Юлія Тимошенко за це відповість згідно чинного законодавства. Нікому поблажок не буде.

Азаров (рехворматор і стабілізатор): Очінь хароший вопрос. Я всігда готов к конструктівной крітіке. Раньше прі минулам уряде  у нас це становило десь пріблізно 3, зараз нам вдалося пазбутися палітики папулізму вийти на 3,5 і я впевнений після того як наші рехворми запрацюють, у нас це буде десь 5 не меньше.

Єфремов (говоряща голова ПР): Я точно не знаю, однак як фракція проголосує, так і буде. У нас дємократія і єдіна думка по етому поводу.

У Литвина думки ніхто не питав.

Чечетов (пахарь Верховної Ради): Шо ви мнє такі дурні вапроси задайоте. Нам нужно усілєно работать над  законодавчой сфєрой. Вот напрімєр сігодня нужно прінять іще 3 тис. поправок до бюджетного кодексу, рукі опускаются от такой тяжкой праці.

Юлія Тимошенко на клочці бумаги передала правильну відповідь. В даний момент бумажку вивчають на сесії ПАРЕ і незабаром ми дізнаємося її думку.

Олег Ляшко (відомий шоумен):  я проста людина і завжди близький до народу. От нещодавно я відвідав середню школу в селі Ржава Хвіртка що на Черкащині і там ми хором з дітьми співали скільки буде 2+2. Фотографії є в моєму блозі.

Анатолій Гриценко (блогер): Коли я був міністром оборони, любий солдат знав на це відповідь. А зараз їх навіть не кормлять, я вже не кажу про основи вищої математики. Тільки обєднання опозиції дасть змогу правильно відповісти на це питання.

Борис Колєсніков (прораб Олімпійського): Ми активно працюємо над цим питанням і зараз ми вирішили виділити ще 350 млн. грн. на те, щоб ця проблема чим поскорше вирішилася і до Євро-2012 кожен українець буде знати чітку відповідь.

Олександр Богуслаєв (інтернет-троль): Ето ви всьо націоналісти віновати. Одна Україна у нас працює і знає скільки буде 2+2, а інша гуляє  і галасує за памаранчевих.

Сергій Тігіпко (представник МВФ в Україні): у нас не має іншого виходу, як піти на уступки МВФ і законодавчо затвердити, що 2+2 має бути не меншим за пенсійний вік жінки.

Віктор Ющенко (ум, честь і совість українського народу): я готовий в суді заприсягнути, що Юлія Тімошенко чітко знала відповідь скільки буде 2+2, коли підписувала кабальні газові контракти в Москві. Питання не в тому скільки буде 2+2, питання є в тому, чи є ми єдиною нацією, чи важливі для нас демократичні цінності.

Генадій Москаль (український вікілікс): У мене є незаперечні докази, що Могильов має в сейфі інструкцію, де чітко розписано скільки буде 2+2.

Родіон Кірєєв (стрелочнік): це питання не стосується суті справи. І встаньте коли до мене звертаєтеся, я непотерплю неповагу до українського правосуддя. Ще одне зауваження і вас виведуть звідси.

Юра Єнакієвський відмовився відповідати , однак як стало відомо з достовірних джерел, він заняв місце почесного голови комітету по вивченю питання скільки буде 2+2.

Дмитро Табачник (агент Штірліц в окупованому Києві): галичани генетично не здатні відповісти на це питання. Саме тому ми обмежили фінансування Могилянки. Зачем на вузи, де знають скільки буде 2+2.

Ана Герман (Ана Герман): Я готова руками задушити того, хто скаже мені правильну відповідь.

В звязку з свободою слова, дотриманням демократичних цінностей і враховуючи соціальну значимість питання, думку більшості представників опозиції не було враховано. Кому вона взагалі цікава.

http://did-myron.livejournal.com/134028.html

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair