Як відбувалося весілля Влади з Криміналом

Сьогодні в Києві відбулася акція протесту кількох громад проти свавільного поводження чиновників Києва та Київщини з громадським майном.

В акції взяли участь представники кількох ринків міста Києва, кооперативу автовласників “Дніпровський”, селяни з Великої Солтанівки, що у Васильківському районі на Київщині.

В тому числі 20 автомобілів взяло участь в автопробігу центром Києва та у піших ходіннях – близько півсотні протестувальників. Артисти-аматори створили образи Влади та Криміналу, які вирішили “оформити стосунки після 20ти років громадянського шлюбу”. Персонажі виявляли нечувану щедрість, пригощаючи перехожих сухарями, які дивно виглядали на тлі золотої оздоби “молодих”.

Під час акції біля ВР ДАІ склала кілька протоколів за вимушено-неправильне паркування. Проте, водії дивляться на справу оптимістично.

Після прогулянки центром міста весільний кортеж повіз Владу та Кримінала на вул. Мілютенка, де працівники торгівельного майданчика обороняють свої робочі місця від завзятих комунальників з Київ“благо”устрою. Видовище працівникам базару сподобалося, але благословляти такий шлюб вони відмовилися категорично.