Звернення до всіх членів Партії Регіонів від Донецької обласної організації Європейської партії України

Звернення до всіх членів Партії Регіонів
від Донецької обласної організації Європейської партії України.

Шановні члени ПР! У містах Донецької області ВАША чисельність досягла апогею. Наприклад, в 70-тітисячной Костянтинівці вас більше 7 тисяч! Крім медиків, педагогів, інших бюджетників, яких ВИ загнали до своїх лав, в обов’язковому порядку, заповнюють бланки заяв в «Молоді регіони» студенти вишів, технікумів та училищ. А після досягненя 18-ти років вони автоматом стають регіоналами. У ПР йдуть з душевним підйомом і бачать попереду підвищення свого добробуту та кар’єрний ріст.

Однак, мало хто з біло-блакитних партійців замислюється про те, що в житті за все треба відповідати. Останні події в Донецьку, а особливо вчорашня смерть шахтаря-пенсіонера розставила всі крапки над «і». Ні Президент Янукович, ні Азаров, ні обладміністрація, ні прокуратура, ні міліція не несуть одноосібної відповідальності за подію. Всі ВОНИ члени ПР і відповідати має вся Партія Регіонів. Зараз, коли ще не можна сховатися за мажоритаркою і самовисуванкою, ВИ всі повинні чітко розуміти – всі попрання прав людини, весь чиновницький і бандитський «бєспрєдєл», що відбувається в країні, ВАШИХ рук справа. І хоч ВИ особисто до цього не причетні, але ВАША участь у цьому бандитському угрупованні робить ВАС винними.

І ось, нарешті, пролилася перша кров – яка вже точно на ВАШІЙ совісті. Ми постійно буваємо на акціях чорнобильців, розуміємо і співчуваємо їм. І хочемо вас запевнити – у них немає ілюзій. Партію Регіонів вони вважають партією зрадників. Вони за ВАС голосували, а тепер спалюють вашу атрибутику.

У всьому цьому вражає те, що ніхто з ВАС з ПР не виходить і, наприклад, не спалює загальнонародно партійний квиток, як спалили чорнобильці куртку з призвищем Януковича. ВИ мовчки дивиться на всі події.

Ми звертаємося до ВАС: – Якщо ВИ не виходите зі злочинної організації, яка себе дискредитувала, то тоді ВИ і самі є злочинцями! На всіх ВАС кров ветерана-шахтаря з Родинського Геннадія Івановича Конопльова! І що б там не говорили про природної смерті, ніхто зі свідків побоїща не сумнівається – якби не зграя нелюдів-«регіоналів», яка розривала житло чорнобильців, він був би живий.

Поки тіло шахтаря не віддано землі, покайтеся, змийте з себе цю ганьбу – вийдіть з ПР, інакше завтра буде пізно і ви станете необоротно ізгоями українського суспільства!