Fuel Fandango візьме участь у благодійному концерті «Не дай СНІДу шанс»

Іспанський гурт «Fuel Fandango» (Фюель Фанданго) стане хедлайнером третього благодійного концерту «Не дай СНІДу шанс», приуроченого до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом. Захід,  організований Німецьким бюро міжнародного співробітництва за участю Посольства Іспанії в Україні, Міністерства охорони здоров’я України, Держаної служби молоді та спорту України та ООН, відбудеться 24 листопада у київському Палаці спорту о 18.00.

Гурт «Fuel Fandango» (Фюель Фанданго) складається зі співачки Ніти, продюсера та музиканта Але Кости та барабанщика Карлоса Соси. Їхня музика вирізняється гарними текстами, добрим виконанням та сумішшю різних стилів музики: електронна музика, поп, рок, фанк та легкі мотиви фламенко. «Fuel Fandango» (Фюель Фанданго) виступатиме в Україні вперше.

Гурт отримав схвальні відгуки та народне визнання завдяки гарному виконанню, енергійності мелодій, наявності танцювальних мотивів. Більш детальну інформацію про гурт, а також послухати їхні пісні, ви зможете знайти на їхній офіційній сторінці в інтернеті: www.fuelfandago.com

У концерті візьмуть участь провідні українські виконавці.

Нагадаємо, щов Україні СНІД вражає приблизно 1,6% молоді віком від 15 до 49 років, тому головною метою цього концерту є привернення уваги до небезпеки інфікування та толерантного ставлення до ВІЛ-позитивних людей.

На сьогодні Іспанія є одним із світових лідерів у боротьбі зі СНІДом. Лише в 2010, Іспанське агентство міжнародного співробітництва та розвитку виділило більше 100 мільйонів Євро на міжнародні проекти боротьби зі СНІДом.

Джерело: Посольство Іспанії в Україні