+1 проффессор. Міністр охорони здоров’я про мову і гепатіт.

Перебуваючи у Чернівецькій області з робочим візитом, міністр охорони здоров’я Олександр Аніщенко прокоментував теперішню ситуацію з Програмою профілактики, діагностики та лікування вірусних гепатитів. Але почав про мову…. І наговорив…. Вашій увазі повна і пряма мова :)

Коротке біо героя тут   Звичайно, він з… здогадайтеся з одного разу.

І якщо про мовний компонент його виступу кожен читач може скласти думку сам, то про гепатит подємо кілька коментарів

—————-
Какой «грамотный» у нас министр здравохранения.В своей пресс-конфереиции он говорит что гепатит «С» передаётся в основном половым путём. Надо было хотя бы почитать про гепатит «С» перед интервью, что передача половым путём очень мала.От 1 до 3 процентов

———–
Колеги! На жаль, пан міністр зовсім не володіє інформацією – Програма «Здоров’я 2020:український вимір» на 2012-2020рр.,в яку входить компонент «парентеральні вірусні гепатити» проходить етап погодження в КМ. Мабуть міністр дуже наляканий зауваженнями президента щодо організації роботи МОЗ, а саме тендерних закупівель (видає бажане за дійсне). Ще жалкую про рівень підготовки чільника МОЗ з епідеміології-переплутав шляхи передачі ВГС (а може «копіює» президента).
З повагою Д.Л.

———–
Шановні колеги! Незважаючи на те, що МОЗ дійсно сприяє реалізації програми, Міністр дещо дезорієнтований. За наявною у нас інформацією, КМ повинен був затвердити програму «Здоров’я 2020 …», в яку увійшла програма по боротьбі з гепатитами, наприкінці минулого тижня. Фінансування для програми боротьби з гепатитами на даному етапі не передбачено (у зв’язку з цим ВГО «Зупинимо гепатит» і проводила акцію під ВР 19.10.11). На численні запити та звернення отримана відповідь Комітету з охорони здоров’я ВР, який знаходиться у вкладенні http://faqhepatitis.blogspot.com/2011/11/blog-post_14.html . Наскільки нам відомо, Комітет відправив запит до бюджетного комітету і сприяє виділенню додаткового фінансування Програми «Здоров’я 2020 …» у розмірі 304 млн. грн. ГРОШЕЙ ПОКИ НЕМАЄ! На запит у прес-службу МОЗ сьогодні отримано відповідь про відсутність закупівель препаратів для лікування вірусних гепатитів В і С.

За поточною інформацією щодо реалізації Програми ви можете слідкувати на нашому сайті – http://hvstop.org/news.php

З повагою,
Дмитро Коваль
Директор ВГО «Зупинимо гепатит»

————
Тоже мне министр здравоохранения!
Болтает что-ни-попадя. Причем здесь его знание языков. Сплошная болтовня. Гимнастика, диеты, любовь к себе. речь шла о государственных мерах по борьбе с болезнью. А по тебе сказал всего одну фразу.
И этот человек стоит во главе организации, которая стоит на защите нашего здоровья. Аж оторопь берет
Философ хренов!!!!!
Короче, вывод следующий. Как сами боролись за свою жизнь, так надо самим это и продолжать делать. Врачей, которым можно доверять в таких случаях, в Украине раз, два и обчелся. Мне, слава Богу, повезло. А сколько тех, кто попал на огромные бабки. Их тысячи.
И самая главная проблема – сколько информационных сайтов не создавай, все равно мы будем в проигрыше, т.к. у нас нет единства людей, необходимого для успешной борьбы с данной общей проблемой. А пока этого нет, то такие как «анищенко» и будут всем заправлять

За матеріалами сайтів http://hepatit.org.ua та http://faqhepatitis.blogspot.com

1 Comment

  1. Кошмар! Коли ж ми позбавимось таких “філософів” ?!!!?

Comments are closed.