Конкурс для журналістів про Голодомор

В 2011 році проводиться конкурс для українських журналістів на тему “Ґарет Джоунз – Роберт Дюренті – Голодомор”. Конкурс відкритий для усіх громадян України. Призом в 1000 доларів США буде нагороджено кращі статті, подані до участі в конкурсі. Детальні умови конкурсу:

Статті, надані для участі в конкурсі, оцінюватимуться за критеріями:
— оригінальність,
— переконливість,
— стилістика, структурованість та ефективність доведення думок.

Для участі в Конкурсі “Приз Ґарета Джоунза – 2011” потрібно самостійно написати статтю на тему:
“Ґарет Джоунз – Роберт Дюренті – Голодомор”.

* Задана тема є загальною і допускає різноманітні, широкі підходи до тематики.
* Стаття повинна бути написана українською мовою в 2011 році.
* Рекомендований розмір статті – 1500 слів, хоча всі підходящі по тематиці статті розглядатимуться.
* До участі в конкурсі допускаються виключно громадяни України, яких за освітою, фахом чи покликанням можна вважати журналістами. Учасником конкурсу вважатиметься виключно автор даної статті.
* Публікація статті в будь-якому засобі масової інформації, в тому числі в Інтернеті, розглядатиметься позитивно з боку журі Конкурсу.
* Статтю потрібно прислати на адресу електронної пошти garethjonesprize@gmail.com не пізніше 21:00 в четвер, 8-го грудня 2011 року.

Увага! Наприкінці статті або окремо потрібно обов’язково долучити і надіслати речення такого змісту:
“Я погоджуюсь на те, що весь текст цієї статті набуває статусу вільного користування, відмовляючись від усіх прав на текст цієї статті і дозволяючи усім бажаючим використовувати текст цієї статті для будь-якої потреби і в будь-який спосіб, при тому залишаючись автором даного тексту – (ім’я та прізвище тут).”

Надсилання своєї статті для участі в Конкурсі вважатиметься наданням згоди на усі умови Конкурсу.

Мета конкурсу: сприяти ознайомленню суспільства з подіями, пов’язаними з Голодомором, підвищувати свідомість людей відносно історії України та важливих подій минулого.

About Ярослав Сватко 331 Articles
Журналіст. Керував газетою «Шлях перемоги», яку ще у 1954 році заснував Степан Бандера. У 1995 році створив видавництво «Галицька видавнича спілка», яким керує донині. Написав кілька науково-популярних книжок на історичну тематику.