Суд заборонив проводити пікет у день візиту Януковича до Одеси

Сьогодні Одеський окружний адміністративний суд своїм рішенням заборонив пікет біля аеропорту у день візиту Президента України Віктора Януковича в Одесу.

Про це повідомив координатора «Оновлення країни» у Одесі, отаман Чорноморського Гайдамацького з’єднання Сергій Гуцалюк.

За словами Гуцалюка, суд розпочав своє засідання о 17 годині. Однак він, як і представники інших громадських організацій, які подавали заявку на проведення мирної акції, не змогли в ньому взяти участь через терміновість процедури розгляду справи.

«Про те, що я маю брати участь у засіданні суду мене повідомили за півгодини до його початку», – говорить Гуцалюк. – Про рішення суду я дізнався по телефону від помічника судді».

«Я не дивуюся такому розвитку подій, адже міськрада Одеси смертельно боїться громадського невдоволення», – сказав Гуцалюк

Він повідомив, що вчора, 15 листопада, три громадські організаціі, в тому числі Чорноморське Гайдамацьке з’єднання, подали заявку на проведення пікету аеропорту у день візиту Президента України Віктора Януковича в Одесу. Гуцалюк наголосив, що пікетувальники хотіли вимагати від Януковича дати оцінку незаконним діям Одеського міського голови.