Захоплення землі представниками ВО Свобода в м. Чорткові .

Захоплення землі представниками ВО Свобода в м. Чорткові .

Голові партії Всеукраїнського
об’єднання “Свобода”
п. Олегу Тягнибоку

Заява

Повідомляємо Вас що співвласники ТЦ «Континент» (м. Чортків вул. Шевченка, 16 «А») Зозуляк А .О. ( голова комісії з питань містобудування та земельних відносин Чортківської міської ради ) і Тичковський Я.І . ( голова комісії з питань економіки, підприємницької діяльності, залучення інвестицій Чортківської міської ради ), зловживаючи власним службовим становищем, нехтуючи етикою депутата виборчого органу, а також інтересами жителів м. Чорткова самовільно захопили і використовують земельну ділянку близько 0,2 га, яка граничить з їх комерційною структурою і відноситься до прибудинкової території будинків по вул. Шевченка і кварталу вул. Карабіневича та вул. Шевченка а також частину земельної ділянки від входу в магазин « САБО » .
Зазначеними діями вказані особи грубо порушили земельне законодавство України.
На вказаній ділянці без будь яких погоджень і технічної документації, з порушенням ДБН, вказані «горе бізнесмени» та « слуги народу « розмістили потужні промислові кондиціонери. Зазначені об’єкти в нічний час видають потужний гул, що заважає жителям мікрорайону нормально відпочивати, а в більшості з них є неповнолітні діти. На подвір’ї де граються діти шкільного і дошкільного віку, не виключається можливість нещасних випадків, так, як кондиціонери є потужними електроприладами.
В зимове – осінній період викиди з паливної прибудованої до ТЦ «Континент» попадають в квартири мешканців району, так як вказаний об’єкт побудований з порушенням норм ДБН ( труби викиду газів горіння мають знаходитись вище гребінки будівлі, а вони знаходять приблизно на висоті 6 метрів ). Паливна відкрита без дозволу на викид в атмосферу шкідливих речовин.
Частину земельної ділянки зліва від входу в магазин « САБО », що належить територіальній громаді міста Чорткова, власники ТЦ «Континент» на протязі 2 років самовільно здають в оренду ( від власного імені ), чим наносять місцевому бюджету значних економічних збитків .
В нічний час, відвідувачі ТЦ «Континент», постійно виходячи на вулиці Шевченка та Карабіневича, перевищують дозволений шум в нашому районі ( крики, рух автотранспорту в самому центрі міста, постійні бійки), та унеможливлюють нормальному відпочинку жителів мікрорайону. Також в близько розташованих до ТЦ будинках сильно відчувається голосна дискотечна музика.
На протязі останніх місяців ми усно ( колективно та індивідуально ) звертались до міського голови Вербіцького М.В. і власників комерційної структури, з проханням звільнити наш мікрорайон від вказаних незаконних забудов, однак наші вимоги ними проігноровано.
Одночасно, з подачі міського градоначальника, вирішується питання про долучення захопленої земельної ділянки до землі , яку орендує ТЦ «Континент», без проведення громадських слухань. Хоча Вербіцький М.В. прекрасно знає про наявний конфлікт інтересів бізнесменів і жителів мікрорайону , але адекватних дій не приймає.
Зозуляк А .О. та Тичковський Я.І. є членами партії яку Ви очолюєте. Однак, вище вказаними діями вони підривають позитивний імідж ВО «Свобода», що склався в регіоні, з неповагою та грубістю відносяться до мешканців кварталу. На спільній нараді вказаних депутатів, міського голови і жителів мікрорайону вони нагло обманули про наявність в них документів на захоплену землі та встановлене обладнання.
Просимо Вас розібратися у ситуації що склалась і дати оцінку діям своїх одно партійців.
Відповідь просимо надіслати на адресу 48500 м. Чортків вул. Карабіневича, 3 кв .5 ( 096 271 32 32 )
За дорученням жителів кварталу Фортельний В.А.
« 11 » ЛИСТОПАДА 2011 року

2 Comments

  1. Відповідь В.О. начальника Головного управління Деркомзему у Тернопільській області М.М. Воляка (вихідний № 32 – 50 Ф – 488 / 6298 ) на моє звернення!!!!
    Про розгляд звернення
    На Ваш лист від 14.11.2011 управління Держземінспекції Головного управління Деркомзему у Тернопільській області проведено перевірку дотримання вимог земельного законодавства України ТЦ “Континент” за адресою м. Чортків вул. Шевченка , в результаті чого встановлено наступне . СПД (ф.о.) Тичковський Я.І. самовільно зайняв земельну ділянку площею 0,01 га із земель житлової та громадської забудови для обслуговування приміщень, яке межує з ТЦ “Континент” , що є порушенням вимог ст . ст 125, 126 Земельного кодексу України.
    За результатами перевірки гр. Тичковському Ярославу Івановичу видано припис на усунення виявлених порушень та викликано до управління Держземінспекції Головного управління Деркомзему у Тернопільській області для надання пояснень у звязку з виявленим порушенням земельного законодавства. (виконавець Опацький В. І. 22- 03 -36)

  2. Головний міліціонер Чортківщини після чергового скандалу в “континенті”( масова бійка з тяжкими наслідками, неадикватних дій так називаємої охорони нічного бару) вимагав на сесії “міськової ради” скоротити роботу закладу до 23,00 однак сраколиз вербіцький — він же мер, став захищати подільника славка тичковського та зазуляка …. і говорити що він се не рішає…не в його компетенції….вербіцький пояснив , що він може тільки брати хабарі за землю під заправки, магазини, кафе, нічні бари … більше нічо він не рішає…ще би якось військову частину продати і я взагалі піду з посади мера….

Comments are closed.