Зруйнована мрія

Луганську за один тиждень два випадки вандалізму.

Спалили літак -атракціон та розтрощили Писанкового лева , подарованого Львовом. Луганськ знову дав інформаційний привід, але як завжди негативний.За останні два місяці дурнуватих ініціатив щодо формування відповідного іміджу міста вистачає з головою.

Спочатку Ландик, потім пам’ятник Катерині 2, дурнувата та відверто провокаційна акція щодо заборони шаурми.Нарешті дочекалися фактів вандалізму.”Кращої» картинки годі шукати.

Місто де я народився та яке я люблю , перетворюється на резервацію дегенеративного бидла , яке б”є дівчат , трощить пам’ятники , культивує українофобські настрої.

У мене , буквально на очах, вкрали моє місто, мій Луганськ, який я любив та поважав .Я любив це урбанізоване, промислове місто не за пам’ятки архітектури чи старовинну історію.Я любив його мешканців, моїх краян,за їх відвертість та мужність, за той неповторний характер, який поєднав у собі кращі риси козацької звитяги та розбишацтва.Це було місто усміхнених і відкритих облич та відвертих характерів.

Останнє десятиліття панування сучасних халіфів на годину, нуворішей, які поміняли партійні квітки та ідеологію, але не методи управління, катастрофічно змінило , як сам Луганськ ,так і його мешканців.

Сірі, непривітні обличчя, напівзруйновані будівлі гуртожитків та заводів-це сучасний Луганськ, який продукує вандалізм, хамство , нетерпимість.

У мене була своя велика мрія , яка мала назву -європейський Луганськ.Кувалдами зруйнували не Писанкового лева, зруйнували її-мрію……