Андрій Курков вважає, що Ліна Костенко не погодиться очолити список опозиції

Коментуючи лист Юлії Тимошенко щодо об’єднання опозиції в єдиний виборчий список під головуванням у цьому списку високоморальної та патріотичної людини рівня Ліни Костенко, видатний український письменник Андрій Курков зазначив, що будь-який високоморальний авторитет, яких Україні не так багато, навряд чи погодиться очолити список об’єднаної української опозиції. Про це він заявив в ефірі «5 каналу».

 

«Українська опозиція – це великий набір маленьких партії, і дуже часто, я не бачу ідеологічної різниці між однією і іншою партією. Це означає, що, в принципі, це групи друзів, чи колег по інтересам, чи партнерів і об’єднати такі партії дуже важко. Тобто, перед небезпекою вони можуть об’єднатися, але будь-який моральний авторитет, якщо він справді авторитет, я не думаю, що він погодиться піти і стати тимчасово, тому що, ясно що не на довго, головою, чи обличчям цього опозиційного руху. В нас насправді дуже мало моральних авторитетів, тому що в нас і моралі дуже мало в суспільстві», – заявив Курков.

 

5 канал. Аналітичний відділ
About Ярослав Сватко 331 Articles
Журналіст. Керував газетою «Шлях перемоги», яку ще у 1954 році заснував Степан Бандера. У 1995 році створив видавництво «Галицька видавнича спілка», яким керує донині. Написав кілька науково-популярних книжок на історичну тематику.

1 Comment

Comments are closed.