Геополітика. Коли президент ретвітить чужий матюк, то він сам матюкається чи ні?

Ви можете подумати, що ми знову за своє, про аморальний закон і паркан навколо інтернету. Звісно тема цієї новини має теоретичне відношення до нашої боротьби проти цензури в Інтернеті, але….

Для тих хто знає, що таке твітер – дивіться самі

Для тих, хто не знає, що таке твітер пояснюємо. Президент Росії Дмитрий Медведев любить соцмережі, в тому числі і особливо твітер. Там пишуть хто хоче короткі повідомлення. Якщо повідомлення подобається, то можна його показати і іншим друзям – це зветься ретвіт.

В Медведева 734641 друг. Один з них – Константин Рьіков написав те, що обведено червоним. І це так сподобадлося президенту Медведеву, що він вирішив поділитися цим з сотнями тисяч друзів. Партія жуліков і воров – це популярна назва правлячої партії “Єдиная Россия”, до якої належить Медведев.

Згідно всіх міських легенд твітером Медведев опікується сам. Сам пише, сам читає. Синя галочка проти його імені значить, що це справжній акаунт, підтверджений і веріфікований. Тобто це таки він.

Тепер питання до читачів. Чи назвав Президент Росії своїх співвітчизників-інакодумкців йо…. ну ви самі бачите. Чи це треба трактувати інакше?

Ну і друге питання – чи зможе Нацкоммор забанити твітер за таке, якщо за “Закон про захист суспільної моралі проголосують”? Чи з огляду на персону матюкаста не наважаться?

ГАРЯЧЕ ОНОВЛЕННЯ

Цей ретвіт Медведев хутко відмінив. Значить в його стрічці тексту вже нема. А в стрічках 700+ тисяч друзів – є.

З чого випливає питання – а Нацкоммор за матюк Медведева покарає 700+ тисяч його друзів? Бо його вже не, він же стер.

ПС. Слідкувати за новинами з Росії радимо з тві-стрічки Евгении Чириковой https://twitter.com/#!/4irikova

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

2 Comments

  1. Там уже нові меми пішли. Градус адеквату підвищується.

    Пу — це тепер #ботокс, а Ме — #жалкий:).

Comments are closed.