Межигір’я-2. Що насправді будують біля Маріїнського парку? (ФОТО)

В інтернет потрапили фотокопії креслень вертольотного майданчика для Януковича в центрі Києва.

Як розповів один з учасників будівництва (через побоювання за свій заробіток і здоров’я дітей він побажав залишитися невідомим), чутки щодо вертолітного майданчику виявились вірними. Судячи з наданих секретних кресленням на останньому поверсі й справді будуть розміщуватись два гелікоптери. Але чи тільки вони?




Сам об’єкт має доволі нейтральну назву, мабуть щоб не викликати справедливого народного гніву на випадок витоку інформації. Зверніть увагу на фразу “Об’єкт № 1”. Яка цинічна назва, ніби зійшла зі сталінських директив про секретні військові об’єкти!



Залишається тільки дивуватися, як вистачає нахабства щоб втиснути цього бетонно-скляного монстра посеред незайманого парку на дорогих серцям усіх киян дніпровських схилах!

Заборонивши народу шукати єдину втіху в безрадісному життя через примарну можливість виграшу, вищі чиновники самі не гребують розважатися азартними іграми.




Дискотека, ресторан, лаунж-бар, сигарний зал – чи це потрібно будувати за кошти держбюджету, при тому що мільйони дітей туляться в тісних дитячих садках, мерзнуть в неопалюваних школах, недоїдають в дитячих будинках?

Зверніть увагу на машини, що наведено на кресленнях цього урядового гаражу – такі автомобілі можуть дозволити тільки вони, можновладці, при всьому тому що такий автомобіль коштує як тисяча зарплат простого українця!
Джерело: interesniy_kiev

About Дмитро Пилипець 250 Articles
Громадський активіст