На ТВі обіцяють Новий рік без Януковича

На ТВі не покажуть привітання Президента України. У канала інші плани. Про це у Фейсбуці написав директор ТВі Микола Княжицький.   
«Коли інші будуть чекати 31 січня на привітання президента і іноземну попсу,ви перемкнете на ТВІ. У нас о 00.00- своє неповторне привітання,а потім-повна версія кращого українського рок-концерту року!», – повідомив директор ТВі Микола Княжицький на персональній сторінці у Фейсбуці.
Далі на сторінці Директора ТВі розміщено посилання на уривок відео з концерту пам’яті лідера гурту «Брати Гадюкіни» Сергія Кузьменка.
«Це буде чесне, відверте привітання. На всіх каналах буде Гарант Конституції, а у нас буде свій гарант», – повідомила «МедіаБізнесу» по телефону  заступник директора ТВі Наталка Катеринчук. Втім пояснити «гарант» ЧОГО  буде на ТВі вона не захотіла та порадила дивитися новорічний ефір.
Джерело: Медіабізнез
About Дмитро Пилипець 250 Articles
Громадський активіст

2 Comments

  1. Оригінально! Вже зацікавився! :)

    Ну і однозначно супер, що тієї зековської дебільної рєпи хоча би на одному каналі не буде в кретиноскопі.

  2. Дякую за новину та передаю далі, тим, хто ще не знає. Не підведіть, бо вдруге не повірю :-)Здум такий прекрасний, що вартий перших хвилин піднятого келиха за вас.

    Разом з Майданом та 5 тим продовжуйте нести слово правди до Українців по цілому світі!!!
    Вітаю увесь дружний гурт редакцій з РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ ТА НОВИМ РОКОМ! Щастя, здоров’я, наснаги Вам, Шановні і Дорогі – з роси і води.

Comments are closed.