Навмисний наїзд на репортера в Миколаєві

06 грудня 2011 року близько 13-30 год. до чергової частини Миколаївського міського управління УМВС України в Миколаївській області по спецлініїї «102» надійшов сигнал від шеф-редактора однієї з газет Миколаївського регіону про те, що ним зафіксовано факт перешкоджання професійної діяльності журналіста та скоєння ДТП.

Співробітниками слідчо-оперативної групи Центрального РВ ММУ УМВС та групи по виїзду на ДТП ДАІ УМВС на місці пригоди було з’ясовано, що заявник, працівник його видання та ще двоє представників одного з Інтернет-видань прибули на перехрестя вул. Артилерійська та вул.Потьомкінська у зв’язку з тим, що надійшла інформація щодо скоєння на вказаному місці дорожньо-транспортної пригоди за участі автомобілів Мерседес та Мазда.

Працівники редакцій почали робити фотозйомку, але на це негативно відреагував  водій автомобіля Мерседес. Останній почав вимагати не надавати інформації до ЗМІ та не фіксувати факт здійснення аварії.

Водій "мерса" з кримськими номерами (м. Севастополь) та його сопутники

Водій автомобіля «Мерседес» намагався залишити місце події, але один з працівників Інтернет-видання став перед автомобілем, перешкоджаючи його від’їзду, внаслідок чого його було вдарено передньою частиною автомобіля.

Збитий репортер в перші секунди наїзду

Зібрані матеріали передано до прокуратури Миколаївської області для прийняття рішення згідно чинного законодавства.