Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди 11-річчя виходу в світ

Шановні журналісти та весь волонтерський колектив, редакції сайту «МАЙДАН»!

Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди 11-річчя виходу в світ українського інтернетвидання, який пройшов нелегкий шлях і завжди з честю виконував свою місію захисту національних інтересів України.

Сайт «Майдан» завжди гордо обстоював принципи свободи слова, не боячись виступати зі словами гострої правди. Ми високо цінуємо ту довголітню працю, вашу принциповість, громадянську позицію, готовність завжди прийти на допомогу.

Користуючись нагодою, дозвольте побажати колективу редакції творчих успіхів, поповнення читацької аудиторії, розширення кола друзів, а також міцного здоров’я, особистого щастя, нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проектів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики. Божого благословення вам за вашу працю на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу.

З найкращими побажаннями
Рада Спілки українців у Португалії,

About Ярослав Сватко 331 Articles
Журналіст. Керував газетою «Шлях перемоги», яку ще у 1954 році заснував Степан Бандера. У 1995 році створив видавництво «Галицька видавнича спілка», яким керує донині. Написав кілька науково-популярних книжок на історичну тематику.