Старшокласникам луцької школи № 1 розповіли про СНІД

14 грудня в Палаці культури міста Луцьк відбулася профілактична акція на тему «Правда про СНІД». Зустріч для учнів старших класів спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 з поглибленим вивченням англійської мови організували та провели працівники та волонтери ВОБФ «Переображення».

Програма включала в себе виступ музичного гурту «Тверда основа», інтерактивний виклад теми та перегляд однойменного відеофільму, створеного ВОДТРК та студією «Правда PRO», а завершилася розповсюдженням профілактичної літератури на цю тему і неформальним спілкуванням школярів та організаторів акції.

«Подібні зустрічі ми регулярно проводимо для учнів та студентів навчальних закладів Луцька й області, – розповів ведучий Дмитро Шевчук. – Упродовж двох тижнів до цього в школі стояв інформаційний стенд з відео рамкою, біля якого охоче збиралися підлітки, аби більше дізнатися про ВІЛ-інфекцію: способи зараження, перебіг хвороби, статистику та життєві історії інфікованих. Надіємося, що завдяки подібним програмам багато школярів дослухаються до християнських цінностей та будуть остережені від чуми століття. Сьогоднішню акцію відвідало понад 250 учасників – це своєрідний підсумок профілактичних зустрічей, які ми проводили в школі останнім часом».

Для довідок: ВОБФ «Переображення» займається проведенням профілактичних зустрічей на теми: правда про наркотики, куріння, СНІД, аборти, вільне кохання та інші, проводячи лекторії, розповсюджуючи тематичну літературу та демонструючи сучасні відеофільми, які виготовляє структурний підрозділ фонду – студія «Правда PRO».

Прес-служба ВОБФ «Переображення»
Олександр Самрук
Фото: Віта Турок
+38(0332)76-72-34
http://fond.lutsk.ua/