Центр «Доброчин» та ЕпіЦентр дарують дітям та дорослим «вогники безпеки» до Дня Святого Миколая

Виконуючи свої обіцянки по пропагуванню безпеки руху в Чернігівській області, Центр «Доброчин» проводить акції з навчання, як бути помітним в темряві, та безкоштовно роздає світлоповертаючі елементи та інформаційні матеріали.
В першу чергу це ті, хто вранці по темноті веде до дитсадка свою дитину, іде до школи та навчальних закладів по неосвітлених вулицях нашого міста. Це – діти, молодь, батьки з малими дітьми. Відвідавши у вихідний день 17 грудня найбільший в області будівельно – господарський гіпермаркет ЕпіЦентр, чимало покупців, окрім святкових знижок, мали змогу отримати від волонтерів Центру «Доброчин» флікери.
Більше 600 дітей та молодих людей отримали свої «вогники безпеки». Батьки дітлахів були в захваті від такої акції і щиро дякували за своєчасну роботу громадській організації.
Біля 200 флікерів отримали і дорослі, які розуміють необхідність бути помітними в темряві. Світлоповертаючі елементи відразу прикріплялись до сумок та курток.
Велика шана і подяка волонтерам центру «Доброчин», які у свій вихідний день з 10 ранку до 16.00 години, працювали на користь безпеки жителів Чернігівського регіону, як пішоходів. Це – Чадюк Наталії, Лебідь Світлані, Поповій Анні, Харечко Ользі та Максименко Наталії.
Директору гіпермаркету «ЕпіЦентр» в Чернігові – Санковському Ігорю –
висловлюємо подяку за сприяння та підтримку у проведенні акції.