У Києві відбудеться унікальний фестиваль культур «Global Village»

24 грудня ТРЦ «Dreamtown» 12:00

Якщо Ваша заповітна мрія пізнати світ, познайомитися з культурами та традиціями різних народів, тоді чекаємо на Вас 24 грудня з 12:00 по 17:00 у ТРЦ «Dreamtown» на Фестивалі культур «Global Village».

«Global Village» це – проект, що створений з метою знайомства молоді, а також інших учасників фестивалю з культурами, мовами та традиціями різних країн світу.

Ви зможете познайомитися зі стажерами з Грузії, Колумбії, Бразилії, Китаю, В’єтнаму, Сінгапуру, Єгипту, Болгарії, Сербії, Індонезії, Кореї, Індії та Греції, які перебувають в Україні в рамках соціальних та професійних стажувань, організованих міжнародною молодіжною організацією Aiesec. В цей день також будуть проведені неперевершені майстер-класи: секрети чайної церемонії від «Центру східних традицій Чайний Клуб», виступ школи танців «Art-dance», бойове мистецтво капоейра від школи «Група Сензала де Капоейра», піскова анімація від навчально-розважального центра «К. У. Л», таємниці мистецтва орігамі від київського клубу орігамі, східні танці від студії «Festivo», майстер-клас з роспису хною та майстер-клас від Kiev Swing Dance Club.

Чудовий настрій цього дня вам забезпечать гурт MJ Project – єдиний гурт в Україні, достатньо талановитий, аби виконувати кавер-версії на пісні Майкла Джексона, та єдиний у своєму роді, ексклюзивний спікер фестивалю – Леонід Кантер – мандрівник, ініціатор масштабного арт-проекту – «З Табуретом до Океану». Побував у десятках країн світу і готовий цього дня поділитися з Вами своїми враженнями від Заходу та мудрістю зі Сходу. Тож, не втратьте можливості розширити горизонти свого світобачення, поспілкуватися з цікавими людьми та відчути себе частиною великого, проте, такого чудесного та незбагненного механізму, як Світ.

Детальніше на сайті – http://globalvillage.org.ua/

Група Вконтакті – http://vkontakte.ru/globalvillage

Група на Facebook http://www.facebook.com/globalvillagefestival

Мар’на Лилик

PR – менеджер Global Village2011

e-mail: maryana.lylyk@aiesec.net

mob.: (096) 915-72-32

(063) 742-64-15