Критикуючи табачників, ВО “Свобода” їм уподобляється, крадучи чужі тексти

На сайті Всеукраїнського об”єднання “Свобода” молодий і серйозний (в костюмі, застібнутій на всі ґудзики сорочці й при краватці) член цієї партії Олег Нікульшин з Харкова розмістив свої роздуми щодо законопроекту Дмитра Табачника “Про вищу освіту” (до Верховної Ради цей розроблений Міністерством освіти, науки, молоді і спорту законопроект поданий від Кабінету Міністрів України).

Роздуми дуже правильні та глибокі. От тільки… крадені, а не власні. Бо посилання на автора – немає. А, як відомо, красти – негарно. І не лише чуже майно, а і чужі думки. Навіть, якщо вони й не оформлені як інтелектуальна власність. Особливо це негарно для партії, яка прагне потрапити до Верховної Ради і навіть заявляє про свої амбіції прийти колись у майбутньому до влади й перетворити Україну на, звичайно ж, державу, де все буде чесно і справедливо.

Тому пропонуємо керівництву партії зіграти у гру “Знайди десять відмінноситей”, сходивши за такими посиланнями:

http://lebed-michael.livejournal.com/61426.html

http://lebed-michael.livejournal.com/61631.html

А по закінченні гри пояснити своєму члену, що про перетворення людини варто знати не лише відому свободівську тезу “матюки перетворюють тебе на москаля”, а й інші речі. Наприклад, “плагіат перетворює тебе на Сулиму”. Не того, що Іван Михайлович (козацький гетьман), а того, що Євген Миколайович – перший заступник міністра Табачника.

1 Comment

  1. З одного боку начебто й так… Але, я, як автор декількох текстів, був би втішений, якби деякі мої думки “пішли у маси”. Політика – не книжка й не дисертація, де пріоритет думок важливий. А цей автор, мабуть, дуже “нє бєзразлічний” до “Свободи”, і він не знає з якого боку прилаштуватися, щоб її попаплюжити… Сумно! Кожен з тих, хто має вуха й рота – використовує слова й речення, які вже кимось були створені й мовлені раніше, причому набагато раніше, і навіть вписані в книжки…

Comments are closed.