Лазер і маскі-шоу в новорічну ніч на Майдані в Києві. (відео, онов)

httpv://www.youtube.com/watch?v=V7pU5qx9v6Y

Це було зроблене рівно о 0:18 . Зловмисників шукали півгодини. Далі було таке – повідомляє http://tyzhden.ua/News/38925

У ніч з 31 грудня на 1 січня, приблизно о 00:30 близько п’яти осіб у формі працівників міліції увірвалися до номеру готелю “Козацький”, де разом з друзями святкував Новий рік народний депутат, член фракції “БЮТ-Батьківщина” Андрій Павловський. Про це повідомляє прес-служба “Батьківщини”.

За словами депутата, міліціонери спочатку вибили двері номеру ногами, після чого без будь-яких пояснень увірвались у помешкання та вирвали з розеток всі електроприлади.

Павловський повідомив, що представники міліції ніяк не реагували на його депутатське посвідчення та на попередження, що такі дії суперечать чинному законодавству та Конституції.

“Ніяких роз’яснень, як, власне, і ордеру на обшук, я не отримав”, – заявив Павловський.

При цьому, за його словами, він намагався пояснити, що зняв номер у готелі завчасно, щоб у новорічну ніч з вікон готелю спостерігати за Майданом Незалежності, ялинкою, концертом та феєрверком.

“Це грубе втручання у моє приватне життя. Такий новорічний “подарунок” ще довго не забуду ні я, ні мої друзі”, – обурений депутат.

Павловський також повідомив, що у зв’язку з інцидентом готує відповідне звернення до Генпрокуратури та МВС з приводу порушення закону “Про статус народного депутата”.

Нгаадаємо, лідер партії “Батьківщина”, екс-прем’єр України Юлія Тимошенко зустріла Новий рік у товаристві сусідки по камері в 54-й Качанівській жіночій колонії в Харкові. При цьому їй не дозволили дивитися новорічний концерт, оскільки їй заборонено спілкуватися з іншими ув’язненими.

——–
Пізніше міліція заявила, що ніякого депутата в номері не було, двері відчинили самі, а лазер загрожував здоров’ю громадян, що святкували на Майдані – читати тут http://www.unian.net/ukr/news/news-477705.html

——-
На що Павловський заявив у фейсбуці

Андрій Павловський
Друзі, ніколи не думав. що можна в очі нахабно казати на біле чорне і навпаки… Заявляю, що я був 31.01.2011 р. в готелі ” Козацький” у 801 (оформлений на мене) з 22-00. З балкону цього номера о 23.55 почав проектуватись надпис “Юля тримайся”, “Юлі волю”. І все що заявляв про напад міліції правда. Після того як вони почали вибивати двері… я був перший, хто іх зустрів, попередивши, що увірвались у помешкання народного депутата !