«Переображення» провело різдвяну зустріч для дошкільнят

Волинський обласний благодійний фонд «Переображення» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у грудні розпочав гуртки для дошкільнят. Суть праці полягає у організації дозвілля дітей дошкільного віку, а також дітей із малозабезпечених сімей та дітей інших пільгових категорій через активізацію гурткової роботи із залученням студентів педагогічних спеціальностей вищих навчальних закладів на базі Волинського благодійного фонду «Переображення».

Заняття відбуваються впродовж тижня за адресою: м. Луцьк, вул. Станіславського, 15а відповідно списків, які надав центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Проект реалізовується в рамках конкурсу ВОГО «Фонд місцевого розвитку» «Підтримка громадських ініціатив з подолання кризи у м. Луцьку» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

У період новорічних та різдвяних свят, діти, що відвідують ці гуртки, вчителі та батьки разом святкували Різдво Христове. Програма свята була дуже різноманітною – переглядали відеоролик за участю дітей та вихователів, слухали різдвяні пісні українською та англійською мовами, захоплювалися цікавими віршами та інсценізаціями на тему Різдва. Майже усі маленькі учасники вперше виступали на сцені.

Родзинкою програми для вихованців гуртків став виступ лялькового театру «Ромашка», який був запрошений на свято. Також не обійшлося без конкурсів, де брали участь не тільки діти, але і їхні батьки.

В рамках проекту надалі планується проводити різносторонні заняття двічі на день, проводити роботу з батьками з допомогою психолога, організувати свято для батьків навесні.

Прес-служба ВОБФ «Переображення»
Керівник проекту Олена Собор
+38(0332)76-72-34
http://fond.lutsk.ua/