Президента налякали два десятки сімдесятирічних бабусь

Всупереч заборонам міського голови м. Олександрії (Кіровоградська обл.) С.К.Цапюка випускати автобуси з олександрійцями  до Кіровограда, куди сьогодні (31.01.2011р.) на відкриття перинатального центру в Кіровоградській обласній лікарні приїхав Віктор Янукович, жителям Олександрії все-таки (уже в черговий раз) вдалось звернутись, хоч і не напряму,  до Президента України з вимогою зупинити незаконну діяльність Олександрійського міського голови С.К Цапюка., який зухвало порушує закони, не виконує рішення судів та організовує напади на мирних жителів Олександрії, які не бажають йому коритись .

Олександрійці шкодують, що їм не вдалося поспілкуватися з Президентом України особисто і дивуються чому охорона Віктора Януковича так пильно охороняла від них останнього:

«Перед приїздом Президента  нас оточили бійці різних спецпідрозділів . Їх було більше 100. Також ми бачили багато озброєних людей.  Навіть снайперів. Нам суворо заборонили не те, що плакати розгорнути – нас  силоміць відтіснили у якийсь глухий закуток за ріг будівлі. Саме там під пильним оком снайперів і в кругу озброєних бійців «Беркута» ми і поспілкувались з представником Президента, який  пообіцяв передати наше звернення із закликом: «Геть Цапюка» Віктору Януковичу. Від усього побаченого і пережитого у душі залишився певний осадок і тепер мучить одне лиш питання:  Невже Президент,  охорона Президент,  бояться нас – двох десятків 70-тирічних бабусь??!!!», – каже жителька Олександрії,  Інна Павлівна.

1 Comment

  1. А может, то не Янукович, а пришелец? Судя по поступкам и высказываниям, он будто из другой Галактики.

Comments are closed.