16 лютого біля ст.м.«Лісова» в Києві має бути гаряче

Здавалося б, до чого тут міліція та Київблагоустрій…

Отже, 16 лютого з 9-00 очікується нове випробування витримки дрібних підприємців, що працюють біля станції метро “Лісова”. Близько сотні підприємців та продавців мають втратити серед зими єдину можливість заробляти на хліб собі й своїм сім’ям.

Двічі за минулий рік отримавши одкоша від підприємців торгівельних майданчиків, що розташовані поруч зі ст.м.”Лісова”, Василь Тимофійович Доценко не склав руки і продовжив спроби зігнати їх з території, яка йому давно подобається, щоб використати у власних інтересах та інтересах своїх офіційних та тіньових компаньонів ту територію разом з частиною парку “Кіото”, майданчиком для відстою громадського транспорту й диспетчерською, та ще й шматком території лісового господарства. На всих цих чотрьох з гаком гектарах землі мають розташуватися будівлі його торгівельно-розважальних закладів. Проектної документації на масштабне будівництво, яке словами та картинками змальовує пан Доценко, покищо ніде не виявлено, зате є суди, якимось дивом виграні ним у ТОВ “Серміт і К”. Це не менш дивно, ніж сам факт отримання паралельних з іншими суб’єктами прав на землю. Цього разу зачищення території від робочих місць “зайвих” людей починається з торгівельного майданчика ТОВ “Серміт і К”. Але цього разу працівники сусідніх ринків не збираються залишатися осторонь і виходять на підтримку колег.

Керівництво ТОВ “Серміт і К” приречено опускає руки, та дрібні підприємці-оредатори просто так здаватися не збираються. Вони відновили протести. На противагу їм в інтересах пана Доценка задіюються безпрецедентні сили міліції Деснянського району. Очевидно, важливіших справ міліція тут не має. Спостерігаючи таке, розумієш: ось де в нас справжня влада! Ось чиї інтереси є найвищою цінністю в державі! А ви кажете, Конституція…

Для довідок:
066-0373354
093-3777525
Голова Вільної профспілки підприємців України
Валентина Коробка