Херсон приєднався до світу

відбувся перший в історії Херсона Twevent  (вечірка користувачів мікроблогінгу twitter ). Приєднайся до світу! – таким був слоган заходу.

Андрій Козлов (ініціатор цього дійства) привітав гостей та разом з усіма  присутніми  склав мапу «Білі плями херсонського твіттеру», серед яких – відсутні у херсонському твіттері офіційні представництва закладів освіти та культури, влади, бізнесу, сфери послуг тощо.

Потім Тарас Бузак розповів гостям про тонкощі використання твіттеру депутатом та журналістомЛеонід Єжуров – про участь у передвиборчому проекті elect_ua. А  от Людмила Ямщикова  доповіла про “#Хештег’и для #чайник’ів и #самовар’ів”.

Інтригою для всіх були очікувані тролі з Сімферополя – Олексій Пирогов та Русфет Кадиров!

Як виявилось, вони зовсім не страшні – скоріше навпаки. Олексій та Русфет днем раніше взяли участь у вечірці твіттерян-сімферопольців, а вже сьогодні – доповідали на kstwevent  за темою “Зальотний троль: як не розгубитися на зустрічах?!”
Андрій Козлов встановлює скайп-зв’язок зі Львовом та Києвом та разом з усіма учасниками твівенту шле їм вітання!
У перерві хлопці обговорюють Арт-паті MicroПОЗИТИВ, яке розпочалося в іншому відділі бібліотеки. Найбільше їхню увагу привернули дівчата-моделі, що брали участь у показі нових колекцій одягу від студентського театра моди «ТЕЯ» ХНТУ.
Хочете “Заробити гроші у тві? ну-ну..” – каже блогерам Сергій Нікітенко. Спробув зробити це сам і поділився власним досвідом з твіттерянами
Історичний момент: “зальотний троль” із Сімферополя реєструє майбутню твіттерянку Олену. Таку змогу отримав кожен незареєстрований у твіттері гість заходу.
Далі були кава-брейк, обмін враженнями, подарунки-сувеніри на згадку та інші тонкощі неформального спілкування.

І наостанок: було визначено містера та місіс першого твівенту у Херсоні (за підсумками найбільшої кількості ретвітів  власних світлин з книгами). Ними стали гість із Сімферополя  Русфет Кадиров та херсонка Наталя Ткачова.  Тож твіттер єднає міста! Приєднайся й ти до світу на наступному твівенті!

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.