Бардак по-українськи. Ще одна ілюстрація

Держорган ліквідується, його повноваження передаються іншому держоргану. Документація…випаровується?

Ми спитали Міністерство культури України про деякі питання, що стосуються питань релігій і входять наразі у компетенцію Мінкульту:

– Кількість звернень щодо реєстрації статутів (положень) релігійних організацій (у цілому та за окремими конфесіями та видами релігійних організацій), кількість рішень про реєстрацію та про відмову у реєстрації.

– Кількість релігійних організацій станом на 01.01.12 – у цілому та за окремими конфесіями та видами релігійних організацій.

– Кількість звернень до суду щодо припинення діяльности релігійних організацій – у цілому і за окремими конфесіями та видами релігійних організацій.

– Кількість звернень за офіційним погодженням  можливости зайняття проповідницькою чи іншою канонічною діяльністю, виконання релігійних обрядів священнослужителями, релігійними проповідниками, наставниками, іншими представниками зарубіжних релігійних організацій, які є іноземними громадянами і тимчасово перебувають в Україні, кількість рішень про погодження та про відмову у погодженні – у цілому та за окремими конфесіями.

Відповідь, щиро кажучи, вражаюча. Enjoy: