До уваги освітян та представників громадськості, що потребують юридичних консультацій із питання ліквідації школи

За результатами комплексної перевірки Генпрокуратури у 2011 році та аналізу судових рішень процес скорочення шкільної мережі в Україні відбувається із порушеннями вимог законів. Поспішні та непрозорі дії органів місцевого самоврядування та регіональних органів управління освітою визивають напружені конфлікти та невдоволення всіх учасників навчально-виховного процесу та мешканців громади. Низький рівень правових знань та навичок відстоювання громадських інтересів серед вчителів та активних мешканців відіграє вирішальну роль у! результатах дій на захист школи.

Саме тому юристи Східноукраїнського центру громадських ініціатив (м. Луганськ) на безоплатній основі пропонують юридичну допомогу у вирішенні правових питань, що виникають під час закриття школи.
Клієнтами Центру можуть стати освітяни, батьки школярів та інші зацікавлені громадяни не лише Луганщини, а й інших областей України.

До послуг місцевих активістів юридичні консультації (за телефоном/ електронною поштою/ особистий прийом), поради щодо впровадження правових дій на захист школи, допомога в оформленні документів (інформаційних запитів, скарг, клопотань, судових позовів тощо) тощо.

Контакти юриста Центру: Вадим Сабінін, тел. 099 043 40 24, 0642 49 13 74, ел. пошта: lawforschool@gmail.com, адреса Центру: 91005, м. Луганськ, 30-й квартал, 2/14 (консультації за попереднім записом)

Надання безкоштовної юридичної допомоги здійснюється у рамках проекту «Вчимося праву – зберігаємо школи», що реалізується Східноукраїнським центром громадських ініціатив за донорської підтримки Освітньої програми Міжнародного фонду «Відродження».

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair