У жінки, яку побив депутат-свободівець, шоковий стан

В салоні мобільного зв’язку підняв руку на продавця голова сільської Ради, а також депутат від Всеукраїнського об’єднання “Свобода”.

Після того що сталось вона місяць ходила до психотерапевта і ще й досі не змогла побороти стрес. Свій стан жінка вже кілька місяців оцінює, як критичний.

Того дня в салоні мобільного зв’язку працювала лише двоє продавців. Пані Надія, одразу запримітила статного чоловіка, сюди він навідувався вже не вперше. Всі знали, Василь не тільки депутат свободівець, та ще сільський голова. Коли жінка спілкувалась із іншим покупцем, з вуст іменитого клієнта посипалась голосна лайка, мовляв скільки ще тріпатись можна. Продавець зробила зауваження, а відвідувач довго не думаючи розпустив кулаки.

“Він схопив мене за шию, вдарив спочатку головою до стола, потім нагнув мене під стіл і вдруге вдарив мене вже потилицею до стола”, – каже продавець Надія Світлик.

Побита і шокована жінка була госпіталізована в Івано-Франківську обласну лікарню. І хоч після інциденту представники різних ЗМІ неодноразово цікавились станом пані Надії, в медичному закладі таку пацієнтку ледве пригадають.

“З черепно-мозковою травмою. Вона лежала. Середньої тяжкості на той час. На сьогоднішній день, історії нема, хворої нема, я вам не можу детальніше сказати”, – каже завідувач нейрохірургії Івано-Франківської обласної лікарні Юліан Худецький.

Відновити пам’ять лікарю мала б історія хвороби пані Надії. Та документа, що засвідчує перебування пацієнтки в лікарні вже давно немає. Міліція забрала, в інтересах слідства.

Та кримінальної справи не закриють, бо її ніколи й не порушували. Пані Надія відмовилась від судмедекспертизи. Та хоч і сама, та не з власної волі. Через декілька днів після нападу депутата в інтернеті з’явилась інформація, що рідний брат пані Надії Віталій Світлик шантажував нападника, мовляв забуде про інцидент за 50 000 гривень. Після того як в справу вплутали рідних, жінка вирішила мовчати.

“Був тиск. Казали, щоб я відмовилась від всього цього, щоб я написала відмову”, – каже продавець Надія Світлик.

Тож чому історія хвороби пані Надії, замість лікарні у міліції залишається тільки здогадуватись.

“Те, що цією хворою цікавились зі всіх кінців, зі всіх більшості партій. Це точно я пам’ятаю, що звертались цікавились”, – каже завідувач нейрохірургії Івано-Франківської обласної лікарні Юліян Худецький.

В самому Пасічнянському райвідділку коментувати ситуацію відмовились. Мовляв, про таку справу нічого не чули, а без вказівки начальства піднімати архів не будуть. Не пам’ятають побиття і працівники салону, хоч і працювали з пані Надією в одну зміну.

А от директор магазину, хоч і не був присутнім в той день, про бійку знає більше, ніж свої працівники: каже, депутат просто притиснув жінку. За те, що вона не так подивилась.

Депутат Всеукраїнського об’єднання “Свобода”, голова сільської ради села Михальче так і не погодився зустрітись з журналістами. Однак, пізніше таки зателефонував.

“Я знаю, що ви , журналісти нічого не зробите в тому житті. Я вас всіх дуже чудово знаю і завтра зранку буду знати, хто це все замовив. Я все буду знати”, – каже сільський голова Василь Слободян.

Василь Слободян додав, що жінки не бив, а черепно-мозкова травма – політичні викрутаси.

А пані Надія, не тільки боїться відкрити обличчя перед телекамерами. Тепер у неї з’явився ще один страх – вона боїться чоловіків-депутатів.

www.24tv.ua