В Україні розпочалась кампанія бойкоту фільму, який не був продубльований українською мовою

В кінотеатрах України розпочалась демонстрація другої частини фільму «Примарний вершник: дух помсти», який вийшов в українському прокаті продубльований виключно російською мовою. І майже відразу розпочалась організована громадськістю кампанія бойкоту цього фільму.
Понад два десятки організацій звернулися до виробників фільму та актора Ніколаса Кейджа, який зіграв головну роль, з проханням встановили зв’язки з компетентним та відповідальним партнером в Україні, який би забезпечив українським глядачам можливість дивитись фільм рідною мовою і не створював би негативний імідж в Україні тим, хто створив «Примарного вершника». Під цим зверненням розпочався підпис громадян.
Також соцмережами поширюється повідомлення-інструкція щодо бойкотування цього фільму, а під кінотеатрами перед сеансами молоді люди з Громадянського руху “Відсіч” роздають листівки із закликом не йти на цей фільм.
Кожен бажаючий може долучитись до роздачі листівки біля кінотеатрів свого населеного пункту, стягнувши  макет що долучений нижче і роздрукувавши листівку в себе на принтері.  Листівка повного формату тут https://maidan.org.ua/wp-content/uploads/2012/03/Lystivka_pv.jpg