Відійшов у вічність останній президент УНР

З глибоким сумом зустріли звістку з Канади про те, що не стало вже з нами видатної людини, провідника ОУН, будівничого – Миколи Плав’юка, останнього Президента УНР у діаспорі, який у 1992 році передав повноваження Державного Центру УНР демократично обраному Президентові незалежної України, спадкоємиці Української Народної Республіки.
Важко виразити словами цю втрату для кожного з нас, для України. Микола Плав’юк був взірцем державного діяча в Україні, що поставала з руїни. Роки нашої спільної праці в Україні стали блискучою політичною школою для багатьох сучасників. Його самовідданий чин у розбудові держави лишиться незабутнім і дорогим патріотичним внеском у справу відродження Нації.
Вічна пам’ять великому синові українського народу.

Олесь Шевченко – екс-заступник Голови ОУН, народний депутат України 1 скликання; Юрій Костенко, голова Української народної партії, народний депутат України; Левко Лук’яненко, Надзвичайний і Повноважний Посол України; Дмитро Степовик, доктор мистецтвознавства, доктор філософії, професор; Василь Лісовий, доктор філософії; Василь Овсієнко, правозахисник; Петро Борсук, Тетяна Табелєва, Ярина Антоненко-Давидович, отець Андрій Власенко.

Повідомляємо, що похорон небіжчика відбудеться 15 березня 2012 року в Торонто. Панахида за покійним Миколою Плав’юком буде відправлена у кафедральному Володимирському соборі УПЦ КП в четвер, 15 березня, початок об 11 годині.