Гаряча українська вечірка «ЯкВаріант» у Харкові

Чогось подібного в Харкові ще не було. Сучасна українська музика, боді-арт, вокально-розважальні конкурси і чудова компанія. 21 квітня в Харкові пройшла українська вечірка “ЯкВаріант”.

Відпочинок у форматі вечірки спільно організували молодіжні організації (ФРІ, МНК, СУМ, Бойовий гопак) за ініціативи Харківського осередку «Молодої Просвіти». Таку незвичну назву обрали шляхом голосування ВКонтакті, також за допомогою соціальних мереж поширювали інформацію і запрошення на вечірку.

Перед дискотекою, всі охочі розмалюватися українською символікою підходили до Світлани Шкурай. Блакитно-жовтий боді-арт, зокрема, тризуби, сердечка та інші візерунки, додавали особливо святкового настрою.

 

Драйв сучасної української музики і танців перемежовувався конкурсами. Спершу, коли грала музика, по колу передавали велику сумку з одягом. В момент вимикання музики, той, у кого в руках залишалася торба, швидко навпомацки діставав з неї одну одежину і вдягав на себе. Коли одяг у сумці скінчився, кожен з учасників конкурсу мав якось оригінально і красиво зняти лише той одяг, який був узятий з торби, але зробити це так, щоб усе виглядало порядно. Учасники конкурсу справлялись із цим завданням таким чином: хтось, знімав капелюха і протягував руку по колу, хтось знімав рукавички, вдаючи злодія…

У наступному конкурсі учасники намагалися запхати за щоку якомога більше цукерок. Переможець Ярослав умістив 12 цукерок, найслабший учасник – 5. А далі – співали, розказували коротенькі віршики і танцювали.

Наприкінці вечірки найстійкіші учасники заспівали державний славень, та поділились думками щодо наступних подібних заходів.

Більше світлин, відео з вечірки – можна переглянути тут.

За матеріалами: “Справжня Варта”, “ЯкВаріант”.

About Дмитро Пилипець 250 Articles
Громадський активіст