Репер-мажор на джипі жорстоко побив пішохода?

У Києві водій “Лексуса”, що їхав тротуаром по вулиці Лесі Українки, побив пішохода Андрія Пясецького.

Як обговорюють очевидці події у Facebook, інцидент стався 3 квітня близько 17.50.

Хлопець постраждав через те, що зробив зауваження водію за їзду по тротуару, оскільки той наражав на небезпеку перехожих.

Як пише користувач Тарас Ратушний, Пясецький та його товариш Дмитро підійшли до перехрестя Лесі Українки-Щорса з протилежного від Макдональдса боку, на пішоходному переході вже чимало людей чекало зеленого сигналу світлофору.

“Андрій і Дмитро опинились у задніх рядах. В цей момент по тротуару з боку Лесі України в тому ж напрямку на людей ззаду вилетів паркетник “Лексус” (номери АА2273ВР, тоновані вікна і фари), різко загальмувавши і фактично впершись бампером у тих пішоходів, що стояли ззаду. В цей момент загорівся зелений і люди пішли вперед, Дмитро трохи випередив Андрія і вже обернувшись на крики ззаду побачив, що невідомий, затиснувши одною рукою голову Андрія наносить йому кілька ударів”, – написав він.

“Це відбувалося на зебрі в двох метрах від тротуару, де стояв Лексус. Після цього (дуже швидко) водій сів у Лексус, з’їхав на тротуар і рвонув по вулиці Щорса. Опис нападника – близько 35 років, атлетична статура (накачаний), волосся русяве, коротке. в цей момент Андрій лежав на зебрі і навколо нього вже збиралися люди”, – додав Ратушний.

Наразі Пясецький перебуває у нейрохірургічному відділенні лікарні швидкої допомоги.

У Facebook створено групу, в якій обговорюють інцидент. Зокрема, очевидці пишуть, що нападник зовні схожий на репера Ларсона, а номери на Лексусі теж нібито співпадають з номерами машини, на якій їздить репер.

У коментарі “Українській правді” репер Ларсон підтвердив, що машина з даними номерами належить йому. Він також підтвердив, що у нього був конфлікт з журналістом, однак заявив, що не бив його.

“Він мені показав середній палець, коли я його пропускав на пішохідному переході. Середній палець означає f*ck you, що означає російською “пішов на х*й”. Після чого я вийшов і вирішив з ним поговорити. Він неадекватно поводився, після чого я його штовхнув, сів в машину і поїхав”, – розповів Ларсон.

Водночас на уточнююче питання, чи бив він пішохода, репер відповів: “Я не бив його”.

“Ну, хай говорить, що хоче. Він же вам не розповідає, що він мені фак показав, правильно?”, – додав він.

На питання, чи пропустив він пішохода на тротуарі, Ларсон відповів:

“Так, я заїжджав під ресторан на парковку ресторану. Ніхто на нього не наїжджав. Якби я хотів на нього наїхати, я би наїхав. Я з повагою ставлюся до пішоходів і до всіх, хто не порушує правила”.

Українська правда